Εξαιρετικά επιτυχείς οι αγώνες "Τσβετάν Γκολομεέβ 2019"

Petite Perle 300×250

Απόλυτα επιτυχημένοι τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οργανωτικό επίπεδο ήταν οι 7οι  Κολυμβητικοί Αγώνες "Τσβετάν Γκολομεέβ 2019" που διεξήχθησαν στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου στις 22-23/06/2019 από τον  Κολυμβητικό  Όμιλο Ηρακλείου με συνδιοργανωτές  την Περιφέρεια Κρήτης και το Δήμο Ηρακλείου, τη στήριξη του ΕΑΚΗ και υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Κορυφαίος αθλητής των αγώνων αναδείχθηκε ο Θανάσης Κυνηγάκης του Α.Ο.Π.Φαλήρου. Ο αθλητής της Εθνικής μας ομάδας με την επίδοση του 15.36.66 στα 1500μ Ελεύθερο, συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία (804 βαθμοί) με το σύστημα αξιολόγησης της FINA.

Κορυφαία αθλήτρια αναδείχθηκε η Νοτιοαφρικανή Olivia Nel του Swimlab Aquatic Academy για την επίδοσή της 26.73 στα 50μ Ελεύθερο (694 βαθμοί).

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους  ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κρήτης στον τομέα Αθλητισμού κ. Νίκος Συριγωνάκης, ο εκπρόσωπος του Δήμου Ηρακλείου κ. Φαίδωνας Παναγιωτάκης, η κα. Μαρία Καλουδιώτη πρόεδρος του ΕΑΚΗ, ο κ. Κώστας Σακαράκης διευθυντής ΕΑΚΗ, ο κ. Νίκος Κραουνάκης τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ και οι υποψήφιοι βουλευτές κ.  Λευτέρης Αυγενάκης, κ. Μάξιμος Σενετάκης και κ. Εύα Σημαιάκη,.

Ο Κ.Ο.Η θα ήθελε να ευχαριστήσει  το προσωπικό υπηρεσίας του αθλητικού κέντρου καθώς και τα μέλη της ΠΕΚΥΚ-Ρ και τους παράγοντες όλων των κολυμβητικών σωματείων της πόλης μας που σύστησαν την αγωνόδικος επιτροπή και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Τέλος ευχαριστούμε τον γιατρό των αγώνων κ. Νίκο Δρακωνάκη και τους χορηγούς μας: ANEK LINES-BLUE STAR FERRIES , Εμμ. & Νικ. Ορφανάκος Α.Ε, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε , "Water Sport" Κολυμβητικά Είδη – Μπλάνκα Γκολομεέβα,  Alugreco Λιαδάκης Εμμ. ΑΒΕΕ,  Φυτώρια Creta Garden – Κων/νος Δήμας , ΤΥΠΟγραφή – Μανόλης Λαμπράκης.    

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ