Στο Γάζι ο Νίκος Τζώρτζογλου (φωτορεπορτάζ)

Petite Perle 300×250

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προεκλογική του εκστρατεία ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο υποψήφιος βουλευτής στο Γάζι συναντήθηκε με στελέχη των ομάδων του Μαλεβιζίου παίρνοντας δύναμη από ένα χώρο που γνωρίζει καλά, το χώρο του ποδοσφαίρου. Ο ίδιος δήλωσε συγκινημένος που αγωνιζόμενος στο στίβο της πολιτικής συναντά ανθρώπους με τους οποίους για δεκαετίες ολόκληρες μοιράστηκαν αγώνες, αγωνίες και όνειρα για το αγαπημένο τους ποδόσφαιρο. Άλλωστε ο Νίκος Τζώρτζογλου ήταν εκλεκτός προσκεκλημένος.

Η συνάντηση έγινε στο καφενείο του πρώην τερματοφύλακα Σάκη Παγωμένου και συμμετείχαν στελέχη από όλες τις ομάδες του Δήμου Μαλεβιζίου. Συγκεκριμένα το Νίκο Τζώρτζογλου περίμεναν οι διοικήσεις του Αλμυρού με παλιά και νέα στελέχη, των νέων του Αλμυρού, του ΠΑΟ Κρουσώνα, της Τυλίσου , της Δαμάστας, του Μαραθώνα, του Αγίου Δημητρίου, καθώς και φίλοι και υποστηρικτές του Νίκου Τζώρτζογλου.

Οι πρόεδροι των τοπικών ομάδων αλλά και οι υπόλοιποι παράγοντες που έδωσαν το "παρών" δήλωσαν τη στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Νίκου Τζώρτζογλου, τονίζοντας ότι οι τοπικές ομάδες του Μαλεβιζίου στηρίζουν τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ και του εύχονται καλή επιτυχία στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο με τις συζητήσεις και τα πηγαδάκια να κυμαίνονται κυρίως γύρω από ποδοσφαιρικά θέματα, κάτι που είναι και το κοινό στοιχείο των παρευρισκομένων.

Στο Γάζι βρέθηκε επίσης και ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος Βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος μαζί με τον κ. Τζώρτζογλου μίλησαν για το "δυνατό" ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ηρακλείου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ