Νέο κατάστημα για την Creta Gas, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Coral Gas στην Κρήτη

Petite Perle 300×250

Το νέο κατάστημα της Creta Gas, αποκλειστικού αντιπροσώπου της Coral Gas στην Κρήτη εγκαινιάζεται απόψε στη Λεωφόρο Μίνωος 57.

Νωρίτερα έγινε ο αγιασμός στην έδρα της εταιρείας στη ΒΙΟΠΑ Τυλίσου, τον οποίο τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, παρουσία της οικογένειας Πετούση και των εκπροσώπων της Coral Gas, και τοπικών φορέων.

Όπως είναι  ήδη γνωστό  οι δυο εταιρείες έκαναν στρατηγική συμμαχία πριν περίπου δυο χρόνια και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι απτά.

Όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της  Coral Gas κ. Χαριτόπουλος, η εταιρεία για να αναπτυχθεί σε μεγαλύτερο βαθμό αποφάσισε να κάνει στρατηγική συνεργασία με την Creta Gas: «Στο πρόσωπο της οικογένεια Πετούση  έχουμε βρει αξιόπιστους συνεργάτες που θα μας βοηθήσουν  να αναπτυχθούμε ακόμα περισσότερο στην Κρήτη.

Το υγραέριο είναι ένα καύσιμο,  οικονομικό,  ασφαλές και φιλικό  προς το περιβάλλον και έχει μεγάλη σημασία για την ενέργεια στην Κρήτη», σημείωσε ο κ. Χαριτόπουλος.  

Ο ίδιος έκρινε ότι η εταιρεία ξεκίνησε με μια μεγάλη δυναμική και έχει μια σταθερά ανοδική πορεία μετά και τη συνεργασία με την Creta Gas.

O εμπορικός διευθυντής της Coral Gas Λευτέρης Ιατρόπουλος, ανέφερε πώς η εταιρεία είναι  πρωτοπόρα στο χώρου του υγραερίου και πως  έχει κάνει μια μεγάλη συνεργασία με την οικογένεια Πετούση και την Creta Gas  για να προσφέρει,  φιλικό στο περιβάλλον και  οικονομικό καύσιμο σε  όλους τους καταναλωτές. «Είμαστε εδώ σε μια εξαιρετική εγκατάσταση. Όλοι οι άνθρωποί μας  έχουν την   απαραίτητη  εκπαίδευση, τηρώντας αυστηρά τους κανόνες ασφαλείας για να ικανοποιήσουν  για τους καταναλωτές  της Κρήτης, προσφέροντας  οικονομικές  ενεργειακές λύσεις».

Ο κ. Βασίλης Πετούσης τόνισε μεταξύ άλλων ότι όλοι είναι ιδιαίτερα ευτυχείς που έχουν συνεργασία με την Coral Gas,  "τη νούμερο ένα εταιρεία  στην Ελλάδα στον τομέα του υγραερίου».

Ο κ. Γιώργος Πετούσης ανέφερε ότι η δημιουργία του νέου καταστήματος προέκυψε από την ανάγκη της κάλυψης των καταναλωτών και στάθηκε ιδιαίτερα στα αυστηρά πρότυπα ασφάλειας που τηρούνται.

Τέλος  ο  πατέρας του Γιώργου και  Βασίλη Πετούση, κ. Ζαχαρίας, δήλωσε ότι είναι ευτυχής που βλέπει τα παιδιά του να προοδεύουν και προέβλεψε ότι: «Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έχουμε κατακτήσει την αγορά της Κρήτης αφού  έχουμε το πιο  καλό και ασφαλές προϊόν».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ