Στη λαική αγορά του Καστελλίου και στο ΚΤΕΛ ο Νίκος Τζώρτζογλου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στην πρωινή περιοδεία της Τετάρτης, στον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Νίκο Τζώρτζογλου, οι κάτοικοι των περιοχών που επισκέφθηκε. Ο υποψήφιος περιόδευσε στην περιοχή της Πεδιάδας όπου αρχικά επισκέφθηκε τη λαική αγορά του Καστελίου και στη συνέχεια επισκέφθηκε τα χωριά, Θραψανό, Ζωφόροι, Βόννη, Αγιές Παρασκιές καθώς και την περιοχή της Ένωσης Πεζών.

Στη λαική αγορά του Καστελίου ο κ.Τζωρτζόγλου συνάντησε πολλούς παραγωγούς, αγρότες και κτηνοτρόφους, και μίλησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ιδιαίτερα προβληματισμένοι εμφανίστηκαν οι άνθρωποι που χρόνια μοχθούν στην ύπαιθρο για το μέλλον των ίδιων αλλά και των εκμεταλλεύσεων με τον κ.Τζώρτζογλου όχι μόνο να ακούει αλλά και να γνωρίζει από “πρώτο χέρι” τα προβλήματα, καθώς και ο ίδιος προέρχεται από οικογένεια της υπαίθρου.

Ο κ.Τζώρτζογλου μιλώντας με τους πολίτες αναφέρθηκε στα μέτρα με τα οποία η Νέα Δημοκρατία σκοπεύει να στηρίξει την ύπαιθρο και να συμβάλλει με πολιτικές και μέτρα ώστε να γίνουν βιώσιμες και κερδοφόρες οι εκμεταλλεύσεις της υπαίθρου (αγροτικές και κτηνοτροφικές).

Παράλληλα ο υποψήφιος είχε την ευκαιρία να περιοδεύσει σε χωριά όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό με πολλούς ανθρώπους να το ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες των σπιτιών και να τον καλούν για να τον κεράσουν.

Σε ΚΤΕΛ

Με την επιστροφή του στο Ηράκλειο ο Νίκος Τζώρτζογλου επισκέφθηκε το υπεραστικό ΚΤΕΛ Ηρακλείου όπου τον υποδέχθηκε και τον ξενάγησε στις νές υπερσύγχρονς εγκαταστάσεις στο παλαιό εργοστάσιο “Αθηνά”, ο πρόεδρος Μανώλης Χαχλιούτης.

Ο υποψήφιος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με άλλα διοικητικά και υπηρεσιακά στελέχη του ΚΤΕΛ αλλά και εργαζόμενους.

Επίσης συναντήθηκε με το ΔΣ του συνδέσμου επαγγελματιών επισιτισμού και διασκέδασης.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...