Γαλάζια σημαία στο Agapi Beach

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η έπαρση της γαλάζιας σημαίας στην παραλία του ξενοδοχείου Agapi Beach στην Αμμουδάρα.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης που συνοδευόταν από την Πρόεδρο της Μ.Α.Ε.Δ.Η.Μ. Εύη Αποστολάκη, αλλά και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας με τους νέους δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Μαρή και Γιάννη Βάμβουκα.

Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο Λιμενάρχης Ηρακλείου Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Ευθύμιος Δουβής. Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Διευθυντής του Agapi Beach  κ. Δημήτρης Στρατίκης ο οποίος ανάρτησε μαζί με το Βαγγέλη Μανουρά τη γαλάζια σημαία που έφεραν μικρά παιδιά στον ιστό δίπλα στην παραλία.

Μία ακόμη διάκριση για το Agapi Beach που κοσμεί με την παρουσία αλλά και αναβαθμίζει το τουριστικό προϊόν στο Δήμο Μαλεβιζίου. Αμέσως μετά την έπαρση της γαλάζιας σημαίας η διεύθυνση του ξενοδοχείου πρόσφερε μία ρακή στους προσκεκλημένους που με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...