Γλέντησαν στη Δαμάστα για τη νίκη του Δημάρχου! (φωτ. + video)

Petite Perle 300×250

Ήταν όλοι εκεί. Όλοι όσοι πίστεψαν στο όραμα και στη νίκη του νέου Δημάρχου Μαλεβιζίου Μένέλαου Μποκέα. Αργά χθες το βράδυ άνθρωποι από όλους τους χώρους βρέθηκαν στο ιστορικό χωριό της Δαμάστας για να τιμήσουν και να ευχηθούν στον Μενέλαο Μποκέα.

Το τραπέζι που παρέθεσε η οικογένεια της συζύγου του Δημάρχου, Άννας Περάκη, ήταν λουκούλλειο με τους εκλεκτούς καλεσμένους να γεύονται τα εξαιρετικά εδέσματα που ετοίμασε η μητέρα της Άννας με συγγενείς και φίλους της οικογένειας.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους που τίμησαν τον Μενέλαο Μποκέα και οι υποψήφιοι βουλευτές Ελένη Βατσινά, Χρήστος Στρατάκης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Νίκος Τζώρτζογλου, Νίκος Ηγουμενίδης, Ελένη Αυγουστάκη και Μάξιμος Σενετάκης, ενώ από την Περιφέρεια Κρήτης, μεταξύ άλλων, το "παρών" έδωσαν ο Γιώργος Μαρής, ο Λάμπρος Βαμβακάς, ο Νίκος Ξυλούρης.

Το γλέντι, όπως άλλωστε έχουμε συνηθίσει από την παράταξη «Το Μαλεβίζι Μπορεί», δεν άργησε να στηθεί. Οι καλεσμένοι χόρεψαν με κέφι και η πίστα δεν άδειασε ούτε λεπτό. Πρώτος το χορό έσυρε ο δήμαρχος, αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους όσους έσωσαν το «παρών».

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς. Για τους κατοίκους της Δαμάστας και τη στήριξή τους, για τα μέλη της παράταξης και συνυποψήφίους του, για υποψήφιους βουλευτές που τον τίμησαν με την παρουσία τους, για τους συναδέλφους του από το Agapi Beach αλλά και ένα μεγάλο ευγαριστώ για την οικογένειά του που ήταν και θα είναι πάντα δίπλα του.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε και τo συγκρότημα που έκανε την τιμή να παίξει για την βραδιά. Τους Μανώλη Σαλούστρο (λαούτο), Μανώλη  Καμπουράκη (λύρα) και Κώστα Σκουλά (λαούτο).

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ