Συνεχίζει δυναμικά τις περιοδείες του στο Ηράκλειο ο Χρήστος Στρατάκης

Petite Perle 300×250

Οι περιοδείες του υποψήφιου βουλευτή Ηρακλείου με το Κίνημα Αλλαγής, Χρήστου Στρατάκησυνεχίστηκαν σήμερα σε υπηρεσίες της πόλης του Ηρακλείου.

Αρχικά επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών (Μηχανολογικό), όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η υπηρεσία κυρίως λόγω της υποστελέχωσης.
Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Βενιζελειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου συνομίλησε με το προσωπικό και πολίτες.
Διαπίστωσε το πρόβλημα που έχει προκληθει από τον προηγούμενο Οκτώβριο, όταν η πυρκαγιά στα κτίρια του Πανεπιστημίου ανάγκασε αρκετά διοικητικά τμήματα του νοσοκομείου να μεταφερθούν σε προκάτ κτίρια τα οποία δεν επαρκούν για τις ανάγκες των τμημάτων. 

Τέλος, επισκέφθηκε την ΔΟΥ Ηρακλείου και τον ΟΑΕΔ όπου συζήτησε με τους προϊσταμένους των Υπηρεσιών για θέματα που τους απασχολούν. 

Σημειώνεται ότι ως εκπρόσωπος της νέας γενιάς, ο κ.Στρατάκης γίνεται δεκτός με θέρμη και αποσπά θετικά σχόλια από τους συνομιλητές του.

Το κλίμα για ανανέωση είναι εμφανές, όπως και η απαίτηση για επάρκεια της εκπροσώπησης του νομού από ανθρώπους, γνώστες των προβλημάτων οι οποίοι μπορούν να συνεισφέρουν με νέες ιδέες και προτάσεις.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ