Τελευταία Ενημέρωση:

Δύο παίρνει η παράταξη του Κ. Μαμουλάκη στην Τύλισο και χάνει μια στο Γάζι. Μια έδρα χάνει επίσης  η παράταξη του Σπύρου Καλλέργη στην Τύλισο   που την κερδίζει όμως στο Γάζι.

Μπαίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Ευριπίδης Φτενός και ο Μιχάλης Μαρκογιαννάκης, και φεύγει ο Δημοσθένης Φθενός και η Ειρήνη Αστρινάκη 

Εκπλήξεις έκρυβε  η επίσημη ανακήρυξη των εδρών του Δήμου Μαλεβιζίου από το Πρωτοδικείο.

Σύμφωνα με τα  νεότερα στοιχεία αλλαγή υπάρχει στην Τύλισο που επιφέρει καραμπόλα και στο Γάζι.

Η παράταξη  Ενωμένο Μαλεβίζι με επικεφαλής το  Σπύρο Καλλέργη χάνει μια έδρα στην Τύλισο την οποία είχε ο Δημοσθένης Φθενός. Κερδίζει όμως μια έδρα στο Γάζι που την καταλαμβάνει ο  Μιχάλης Μαρκογιαννάκης.

Τη «χαμένη»  έδρα την παίρνει η παράταξη του Κώστα Μαμουλάκη στην Τύλισο και  έτσι δημοτικός σύμβουλος θα είναι  ο Ευριπίδης Φτενός. Η δεύτερη καραμπόλα που επιφέρουν αυτές οι αλλαγές είναι ότι χάνει μια έδρα στο Γάζι ο Κώστας Μαμουλάκης και όπως όλα δείχνουν μένει εκτός η Ειρήνη Αστρινάκη, αν δεν υπάρξουν και άλλες ανατροπές που θα τις μάθουμε τις επόμενες ημέρες.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...