Νίκος Τζωρτζόγλου: "Θα κάνουμε ξανά τη Μεσαρά το περιβόλι της Ευρώπης"

Petite Perle 300×250

Στη Μεσαρά, εκεί που χτυπά η καρδιά της αγροτικής Κρήτης, βρέθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Τζώρτζογλου.

Ο υποψήφιος βουλευτής επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά του Τυμπακίου και συνάντησε πολλούς παραγωγούς της περιοχής, εμπόρους αλλά και πολίτες που βρισκόταν εκεί για τα ψώνια τους. Η υποδοχή που του επιφύλαξαν ήταν ιδιαίτερα θερμή καθώς έχει στενές σχέσεις με τους ανθρώπους της περιοχής εξαιτίας της ενασχόλησης του με τον αθλητισμό.

Ο κ.Τζώρτζογλου συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν και αφορούν στις πολιτικές που ακολουθήθηκαν και είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση του καλλιεργητικού κόστους, τη μείωση των τιμών των αγροτικών προϊόντων και εν τέλει τη μείωση του αγροτικού εισοδήματος.

Μετά την περιοδεία του σε λαϊκή αλλά και καφενεία της περιοχής ο κ.Τζώρτζογλου δήλωσε: "Χαίρομαι που βρίσκομαι σε μια περιοχή που κατάφερε να παράγει προϊόντα εξαιρετικά τα οποία κατέκτησαν για πολλά χρόνια τις αγορές της Ευρώπης. Ωστόσο δε στηρίχθηκαν επαρκώς από την απερχόμενη Κυβέρνηση με αποτέλεσμα σήμερα να μην απολαμβάνουν όσα θα τους άξιζαν. Η Νέα Δημοκρατία με ξεκάθαρο πρόγραμμα και συγκεκριμένα μέτρα θα είναι εδώ και μετά τις εκλογές για να στηρίξει τους ανθρώπους του μόχθου για να πρωτοπορήσουν άλλη μια φορά και να καταφέρουν να κάνουν ξανά τη Μεσαρά το περιβόλι της Ευρώπης".

Δραστηριότητα Πέμπτης

Με ένα δείπνο που προκάλεσε ευμενή σχόλια αλλά και κατέδειξε την ποιότητα των ανθρώπων έληξε η βραδυνή περιοδεία του υποψήφιου της Νέας Δημοκρατίας Νίκου Τζώρτζογλου.

Η τελευταία στάση ήταν στη γνωστή ταβέρνα Καρνάγιο, ιδιοκτησίας του Μανώλη Λημναίνου, με τον οποίο ο Νίκος Τζώρτζογλου είχαν "διασταυρώσει τα ξίφη τους" στις περισυνές εκλογές της ΕΠΣΗ.

Χθες το βράδυ όμως οι δύο πρώην αντίπαλοι όχι μόνον έφαγαν μαζί αλλά και ο κ. Λημναίος δήλωσε την εκτίμηση του στο πρόσωπο του Νίκου Τζώρτζογλου και τους ευχήθηκε τα καλύτερα στην πορεία του προς τις εκλογές.

Άλλωστε πρόκειται για δύο κορυφαία στελέχη του αθλητισμού που σε κάθε περίπτωση επιδεικνύουν τον πολιτικό πολιτισμό που τους διακρίνει.

Η περιοδεία στις Πατέλες

Νωρίτερα ο Νίκος Τζώρτζογλου περιόδευσε στις δυτικές συνοικίες του Ηρακλείου στις Πατέλες, στον Πόρο, στον Κατσμπά και την Αλικαρνασό.

Εκεί συναντήθηκε με πολίτες στα καφενεία και στους κεντρικούς δρόμους των συνοικιών που τον υποδέχθηκαν θερμά και κουβέντιασαν μαζί του τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ως σημαντικά ζητήματα που ετέθησαν στον υποψήφιο βουλευτή ήταν αυτά της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής τους από την οικονομική κρίση, της ανεργίας αλλά και της ανησυχίας τους για την πορεία της οικονομίας και της χώρας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ