Σημαντικές εμπειρίες για την Ακαδημία Εργοτέλη σε Γερμανία και Ολλανδία (Φωτογραφίες)

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Γεμάτοι αθλητικές, πολιτιστικές και προσωπικές εμπειρίες επέστρεψαν από τους διεθνείς αγώνες που έλαβαν μέρος σε Γερμανία και Ολλανδία, οι αθλητές της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Εργοτέλη.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου και συγκεκριμένα το αγωνιστικό τμήμα γεννηθέντων το 2005, βρέθηκε σε Γερμανία και Ολλανδία όπου και έδωσε σειρά φιλικών αγώνων, ενώ παράλληλα επισκέφθηκε σημαντικά μέρη, αθλητικά και πολιτιστικά των δύο χωρών. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι αθλητές του Εργοτέλη αγωνίσθηκαν με την SC Rot-Weiss Oberhausen, την RW Essen, την DSC 99 Ντίσελντορφ και την Ακαδημία ποδοσφαίρου Wooter.

Παράλληλα επισκέφθηκαν και ξεναγήθηκαν στον ποταμό Ρήνο, το Koning Alle, την πόλη του Έσσεν, το Fantasia Land στην Κολωνία, τον καθεδρικό ναό Kölner Dom, την γνωστή Σχολή των σπορ Κολωνίας (Sporthochschuke Koeln) το German Sport and Olympic Museum, αλλά το γήπεδο του Άγιαξ «Johan Cruyff Arena».

Άπαντες επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το ταξίδι το οποίο έδωσε τη δυνατότητα στους αθλητές της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ να αποκομίσουν σημαντικά οφέλη σε όλους τους τομείς. 

Το ταξίδι έγινε υπό την άρτια και άριστη οργάνωση και επιμέλεια του ταξιδιωτικού γραφείου  Landmarks Travel , Σμύρνης 11, Ηράκλειο, τηλέφωνο: 281 033 3211.

Related Articles