Κλιμάκιο του ΚΚΕ περιόδευσε την Παρασκευή 28/6 σε Τυμπάκι και Μοίρες

Petite Perle 300×250

Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τους Μανώλη Συντυχάκη και Μιχάλη Σφακιανάκη, υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος, περιόδευσε την Παρασκευή 28/6, στη λαϊκή αγορά και το περιφερειακό ιατρείο στο Τυμπάκι και στο Κέντρο Υγείας Μοιρών.

Κατά την διάρκεια της περιοδείας στη λαϊκή αγορά Τυμπακίου, το κλιμάκιο συζήτησε με τους παραγωγούς για τα προβλήματα επιβίωσης που αντιμετωπίζουν ως αποτέλεσμα της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ). Τα αγροκτηνοτροφικά προϊόντα πουλιούνται με εξευτελιστικές τιμές, που δεν καλύπτουν ούτε το κόστος παραγωγής, που βέβαια βρίσκεται στα ύψη, λόγω της άγριας φοροληστείας και των υπέρογκων ασφαλιστικών εισφορών. Αποτέλεσμα είναι να δυσκολεύεται η επιβίωση των μικρομεσαίων αγροτών και η συνέχιση της αγροτικής δραστηριότητας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές  τόνισαν ότι στις 7 Ιουλίου ψηφίζουμε αλλά στις 8 σημασία θα έχει να είναι πιο δυνατός ο λαός, να είναι ισχυρή η δύναμη που μάχεται για τις ανάγκες και το δίκιο του λαού. Σημείωσαν πως στις 8 Ιουλίου δεν θα έχει καμία σημασία η διαφορά του πρώτου κόμματος από το δεύτερο και ποιο κόμμα θα αποτελέσει συμπλήρωμα της νέας κυβέρνησης ή αν θα μπουν «κόμματα μιας χρήσης» στη Βουλή. Έχει σημασία, όμως, να είναι πιο δυνατό το ΚΚΕ.

 Τόνισαν επίσης ότι η θέση των μικρομεσαίων αγροτών συμβαδίζει με την πρόταση του ΚΚΕ, που είναι και το μόνο κόμμα που βρέθηκε πλάι τους στον αγώνα για τα δίκαια αιτήματά τους και τους κάλεσαν να το ενισχύσουν και με την ψήφο τους στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στην συνέχεια της περιοδείας, στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, αναδείχθηκαν από την συζήτηση με τους εργαζόμενους, για άλλη μία φορά, οι τεράστιες ελλείψεις που υπάρχουν σε προσωπικό και κτηριακές εγκαταστάσεις και που με ευθύνη της κυβέρνησης παραμένουν άλυτο πρόβλημα εδώ και χρόνια. Οι υποψήφιοι βουλευτές κάλεσαν τους εργαζόμενους να σκεφτούν με βάση την πείρα τους όλα αυτά τα χρόνια, που λέει ότι λόγω της πολιτικής που ακολούθησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε συνέχεια του αντιλαϊκού έργου των κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, η υγεία μετατρέπεται κάθε χρόνο που περνάει σε πανάκριβο εμπόρευμα για τον λαό και τα παιδιά του. Όπως υπογράμμισαν, την επόμενη μέρα των εκλογών, εργαζόμενοι, ασθενείς, ασφαλισμένοι και ανασφάλιστοι θα συνεχίζουν να βιώνουν τις συνέπειες της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής. Τέλος, κάλεσαν τους εργαζόμενους να κάνουν κριτήριο ψήφου την κατάσταση στον τομέα της Υγείας και στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, να υπερψηφίσουν το ΚΚΕ, το μόνο Κόμμα που ήταν και είναι ο συνεπής αντίπαλος εκείνων που μαύρισαν τη ζωή του λαού όλα αυτά τα χρόνια, εκείνων που και πάλι θα κυβερνήσουν σε βάρος του, όσο κι αν το κρύβουν προεκλογικά, υποσχόμενοι «ψίχουλα» στο λαό. Το μόνο κόμμα που θα βρίσκεται την επόμενη μέρα σε θέση μάχης για οποιαδήποτε μικρή και μεγάλη ανακούφιση του λαού και της νεολαίας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ