Εγραψαν ιστορία για τον ΟΦΗ και το Beach Volley οι Μουτάφης-Τεφτσής

Petite Perle 300×250

Δυο παιδιά του ΟΦΗ, για τους οποίους το βόλει είναι τρόπος ζωής, έγραψαν ιστορία στο Beach Volley, καθώς κατέκτησαν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Beach Volley League ΟΠΑΠ.


Ο 46χρονος Κυριάκος Μουτάφης και ο 30χρονος Μιχάλης Τεφτσής που εκπροσώπησαν τον ΟΦΗ στην διοργάνωση σήκωσαν το βαρύτιμο τρόπαιο και άνοιξαν εντυπωσιακά τη σεζόν για τον ΟΦΗ, ο οποίος φέτος θα αγωνιστεί στα σαλόνια της Volley League, για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο Κυριάκος Μουτάφης επί σειρά ετών πασαδόρος του ΟΦΗ και σήμερα team manager της ομάδας (σταμάτησε πέρσι την ενεργό δράση, αλλά όπως φάνηκε δεν έχει χάσει την φόρμα του, καθώς το Beach Volley είναι η μεγάλη του αγάπη) και ο Μιχάλης Τεφτσής, ενεργός λίμπερο του ΟΦΗ και σημαντικό μέλος της ομάδας, που κατέκτησε φέτος την άνοδο στην Α1, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, κέρδισαν στον τελικό την ομάδα του Α.Ο.Π.Κηφισιάς που εκπροσώπησαν ο Τέιλορ Χαντ και ο Γιάννης Παπαδόπουλος με 2-0 σετ (21-19, 21-18) και κατέκτησαν τον τίτλο.
Και οι δυο αφιέρωσαν αυτή τους τη μεγάλη επιτυχία, στον ΟΦΗ και τόνισαν ότι όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, δουλεύουν για να παρουσιάσει κάτι καλό στη φετινή Volley League.

H ΚΑΤΑΤΑΞΗ 
ΟΜΑΔΕΣ/ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
1Κυριάκος Μουτάφης / Μιχάλης Τεφτσής Ο.Φ.Η.
2Τέιλορ Χαντ / Γιάννης Παπαδόπουλος Α.Ο.Π.Κηφισιάς
3Κώστας Καπετανίδης / Αθηνόδωρος Καϊλής Π.Α.Ο.Κ.
3Χρήστος Στεφανίδης / Αγγελος Στεφανίδης Ηρακλής Πετοσφαίριση
5.Οδυσσέας Αδάμ / Δημήτρης Βασιλακόπουλος Α.Ο.Φοίνικας Σύρου
5.Αλέξανδρος Τουρνάκης / Σωτήρης Συναδινός Γ.Α.Σ. Παμβοχαϊκός
7.Αλέξανδρος Μπούρας / Δημήτρης Παλαιολόγος Παναθηναϊκός Α.Ο.
7.Σταύρος Ντάλας / Μάριος Σαπουντζής Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ