Σχόλιο του ΚΚΕ για τις σημερινές προεκλογικές συγκεντρώσεις των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ 25 στο Ηράκλειο

Petite Perle 300×250

Μια από τα ίδια ακούσαμε σήμερα από τις προεκλογικές συγκεντρώσεις των ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, ΜΕΡΑ 25  στο Ηράκλειο. Τσίπρας, Γεννηματά και Βαρουφάκης προσπάθησαν να πείσουν πως δήθεν κόπτονται για τις ανάγκες των πολλών. Τώρα θυμήθηκαν το λαό. Πριν 4 χρόνια όλοι αυτοί από κοινού με τη ΝΔ υπέγραφαν το τρίτο μνημόνιο, «ξέχασαν το λαό» και του φόρτωσαν εφαρμοστικούς νόμους, «μεταμνημονιακές» δεσμεύσεις, ματωμένα πλεονάσματα μέχρι το 2060. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του ο κ. Βαρουφάκης δεν μπόρεσε να κρύψει το γεγονός ότι τον Ιούλη του 2015 με επιστολική του ψήφο είπε «ναι» στο 3ο μνημόνιο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο άλλωστε ο ίδιος προετοίμασε.

Καλούμε το λαό να κλείσει τα μάτια στις σειρήνες που πάλι θέλουν να τον παρασύρουν και να τον παγιδέψουν στα κάλπικα διλήμματα. Στην επόμενη Βουλή, διεκδικούν «έδρες» 4 μνημο­νιακά κόμματα (ΝΔ- ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ – ΜΕΡΑ25), 2 φασιστικά, ακροδεξιά μορφώματα (Χρυσή Αυγή και Ελληνική Λύση) και το ΚΚΕ!

Δεν πρέπει να αφήσουμε όσους μας έφεραν ως εδώ, αλλά και τους φασί­στες, τους ρατσιστές και ακροδεξιούς να µιλάνε εξ ονόµατος του λαού και της νεολαίας.

Στις 8 Ιούλη μπορεί να είναι πιο δυνατός ο λαός! Να είναι ισχυρή η δύναμη που μάχεται για τις ανάγκες και το δίκιο μας. Να είναι πιο δυνατό το ΚΚΕ. Η ψήφος στο ΚΚΕ στις 7 Ιούλη επιστρέφει στο λαό, δυναμώνει τη λαϊκή αντίσταση και αντεπίθεση.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι στο χέρι του λαού. Είναι η ψήφος που μετράει.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ