Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 1 Ιούλη,η σύσκεψη της ΚΟ Μαλεβιζίου του ΚΚΕ

Petite Perle 300×250

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη της ΚΟ Μαλεβιζίου του ΚΚΕ την Δευτέρα 1 Ιούλη, με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.

Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος βουλευτής ανέφερε:

«Η δήθεν «μεταμνημονιακή εποχή», η «δίκαιη ανάπτυξη» του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η «βιώσιμη ανάπτυξη» και η «αυτοδύναμη Ελλάδα» της ΝΔ, δεν αφορά τη βελτίωση της ζωής του λαού, των δικαιωμάτων του. Αφορά πρώτα απ' όλα τη βελτίωση, τη διασφάλιση των κερδών των λίγων, μιας χούφτας εκμεταλλευτών. Στα κυβερνητικά προγράμματα τόσο της ΝΔ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν οι εφαρμοστικοί νόμοι των τριών μνημονίων που θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται, τα μνημόνια διαρκείας και οι μηχανισμοί εποπτείας της ΕΕ που ισχύουν για όλα τα κράτη – μέλη της, τα ματωμένα πλεονάσματα μέχρι το 2060, οι απαιτήσεις του κεφαλαίου, όπως αυτές του Συνδέσμου Ελλήνων Βιομηχάνων, που βαφτίζονται «αναδιαρθρώσεις», οι επικίνδυνες δεσμεύσεις της χώρας σε ΝΑΤΟ – ΕΕ.

(…) Απέναντι στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση και δίπλα στο λαό θα βρεθεί μόνο το ΚΚΕ. Γιατί το ΚΚΕ είναι ο πραγματικός αντίπαλος του σημερινού δρόμου των μονοπωλίων, της ΕΕ, του ΝΑΤΟ, που υπηρετούν τα άλλα κόμματα, ανεξάρτητα από τις όποιες επιμέρους διαφορές τους. Γιατί το ΚΚΕ δεν τα δίπλωσε, ούτε θα κάνει πίσω στα δύσκολα που έχουμε μπροστά.

Το ΚΚΕ θα είναι, όπως και ήταν, απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση. Το ΚΚΕ θα φέρει στη Βουλή τις διεκδικήσεις των εργαζομένων, των ανέργων, των φτωχών αγροτών και αυτοαπασχολουμένων, της νεολαίας. Την τελευταία τετραετία κατέθεσε δεκάδες τροπολογίες και προτάσεις νόμου, τις οποίες απέρριπταν χέρι – χέρι ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ και ΚΙΝΑΛ, την ώρα που ψήφιζαν το ένα μετά το άλλο τα δωράκια στους καπιταλιστές.

Ο λαός μας μπορεί και πρέπει σε αυτές τις εκλογές να κάνει κριτήριο της δική του πείρα, να σκεφτεί ποια κόμματα διεκδικούν έδρες στην Βουλή: 4 «μνημονιακά» (ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΚΙΝΑΛ – ΜΕΡΑ25), 2 φασιστικά, ακροδεξιά μορφώματα (Χρυσή Αυγή και Ελληνική Λύση) και το ΚΚΕ! Γι αυτό και χρειάζεται ο λαός να κάνει το βήμα και να στηρίξει το ΚΚΕ στις 7 Ιουλίου! Γιατί, όπως ανέφερε, την επόμενη μέρα σημασία δεν θα έχει η διαφορά του πρώτου κόμματος από το δεύτερο, ούτε το ποια κόμματα θα αποτελέσουν συμπληρώματα της νέας κυβέρνησης. Σημασία θα έχει να είναι πιο δυνατός ο λαός, να είναι ισχυρή η δύναμη που μάχεται για τις ανάγκες και το δίκιο του.»

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ