Χ. Μαμουλάκης: «Δυναμώνουμε τη «φωνή» της Κρήτης»

Petite Perle 300×250

Τρόπους στενότερης συνεργασίας, προκειμένου να «ακούγεται» ακόμα πιο δυνατά η «φωνή» της Κρήτης, συζήτησαν ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Χάρης Μαμουλάκης με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων, Μανώλη Πατεράκη, σε συνάντησή τους στην Αθήνα.

«Οι απανταχού Κρήτες μοιράζονται μαζί μας, το ίδιο αν όχι μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αγάπη για το νησί και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία» υπογράμμισε ο Χάρης Μαμουλάκης.  Παράλληλα εξήρε την θέρμη με την οποία συντηρούν, στηρίζουν αλλά και προβάλλουν τον πολιτισμό και την παράδοση της Κρήτης, εντός και εκτός Ελλάδας.
Ο υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου  επεσήμανε ότι «οι απόδημοι έχουν πολλές φορές αποδείξει ότι δεν είναι μακριά μας, είναι δίπλα μας, και πρέπει να τους κρατήσουμε δίπλα μας, δείχνοντάς τους ότι η Κρήτη δεν τους ξεχνά».
Στο πλαίσιο αυτό, όπως τόνισε, στόχος είναι παραμείνει ανοιχτός ο δίαυλος επικοινωνίας, προκειμένου οι κοινές συνισταμένες να αποφέρουν τα μέγιστα στους τομείς, μεταξύ των άλλων, της οικονομικής ανάπτυξης, της κοινωνικής συνοχής, της πολιτιστικής κληρονομιάς της Κρήτης.

«Στην αναζήτηση λύσεων για το πώς θα προχωρήσουμε μπροστά, πώς θα κάνουμε την Κρήτη "πρωταγωνίστρια" Περιφέρεια, πρέπει να αξιοποιήσουμε όλα τα όπλα που έχουμε στη φαρέτρα μας» ανέφερε ο Χάρης Μαμουλάκης, επισημαίνοντας ότι σε αυτά περιλαμβάνονται και οι Κρήτες που ζουν και δραστηριοποιούνται μακριά από το νησί διατηρώντας ωστόσο άρρηκτους τους δεσμούς με την γενέτειρά τους.
«Είναι συμμέτοχοι στις αγωνίες και τα οράματά μας και διαθέτουν δυναμική που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο αλλά και τους όπου γης Κρητικούς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ