Στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα, περιόδευσε την Τετάρτη 03/07 κλιμάκιο του ΚΚΕ

Petite Perle 300×250

Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γιάννη Γωνιανάκη, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ, περιόδευσε την Τετάρτη 3 Ιούλη, στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα.

Στην συζήτηση με τους εργαζόμενους, ο υποψήφιος βουλευτής σημείωσε ότι οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα με την πώληση μονάδων και ορυχείων, με την απόσυρση μονάδων της ΔΕΗ ΑΕ, θα επιδεινώσουν την πραγματικότητα που βιώνουν ήδη οι εργαζόμενοι και ο λαός, με τις απογειωμένες τιμές στο ρεύμα, με τα διαλυμένα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων της.

Όπως υπογράμμισε ο υποψήφιος βουλευτής, υπάρχει άλλος δρόμος, ο δρόμος που προτείνει το ΚΚΕ, για ένα πραγματικά διαφορετικό, ανώτερο τύπο οργάνωσης της οικονομίας και της κοινωνίας, όπου θα είναι δυνατό να καλύπτονται και στην Ενέργεια, το  σύνολο των αναγκών για επαρκή και φθηνή λαϊκή κατανάλωση, για θέσεις εργασίας με πλήρη και σύγχρονα δικαιώματα.  Ακριβώς επειδή έχει αυτήν την πρόταση, είναι και το μόνο κόμμα σήμερα, που πάει κόντρα στην πολιτική που θέλει την Ενέργεια πανάκριβο εμπόρευμα για τον λαό.

Αναφερόμενος στις εκλογές της 7ης  Ιουλίου, τόνισε ότι οι εργαζόμενοι μπορούν να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα από την πείρα τους τα τελευταία χρόνια, να μην τσιμπήσουν στα ψεύτικα διλήμματα που στήνονται μπροστά τους προεκλογικά, να στηρίξουν αποφασιστικά το ΚΚΕ και στην κάλπη.

 Όπως σημείωσε, όσο και να προσπαθούν να πείσουν για το αντίθετο, τόσο η « δίκαιη ανάπτυξη» του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η «βιώσιμη ανάπτυξη» της ΝΔ, προϋποθέτουν παραπέρα όξυνση της αντιλαϊκής πολιτικής, με τρανταχτό το παράδειγμα και της ΔΕΗ. Γι αυτό και το πραγματικό ερώτημα για τον λαό δεν είναι η διαφορά του πρώτου κόμματος από το δεύτερο, ούτε το ποιο κόμμα θα αποτελέσει συμπλήρωμα της νέας αντιλαϊκής κυβέρνησης. Αυτό που έχει σημασία είναι να βγει από τις εκλογές πιο δυνατό το μόνο κόμμα που ήταν και είναι ο μόνος συνεπής αντίπαλος κάθε αντιλαϊκής κυβέρνησης, που σταθερά πρωτοστατεί στον αγώνα για τα σύγχρονα δικαιώματα του λαού μας. το ΚΚΕ. Έτσι μόνο θα είναι πιο δυνατός ο λαός την επόμενη μέρα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ