Στα χωριά του Μαλεβιζίου ο Ανδρέας Στρατάκης (φωτογραφίες)

Petite Perle 300×250

Της Λίτσας Τσαντηράκη

Λίγες ώρες πριν την εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου ο υποψήφιος βουλευτής νομού Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Στρατάκης συνεχίζει τις περιοδείες του στα χωριά του Δήμου Μαλεβιζίου. Σήμερα Πέμπτη από νωρίς το πρωί ο κ. Στρατάκης "οργώνει" το Δήμο και βρέθηκε στην Τύλισο, τη Μονή, το Καμάρι και στο Κεραμούτσι.

Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας χαίρει της εκτίμησης του κόσμου, αφού οι πολίτες αναγνωρίζουν στο πρόσωπό του το έργο που έχει κάνει ο ίδιος για τον αγροτικό και κτηνοτροφικό κλάδο.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στα χωριά του Μαλεβιζίου, έτυχε θερμής υποδοχής, με τους πολίτες να τάσσονται στο πλευρό του και να στηρίζουν το δίκαιο αγώνα που κάνει με σκοπό την εκπροσώπηση των αγροτών και κτηνοτρόφων στη Βουλή.

Αγρότης και ο ίδιος, πρόεδρος της Ένωσης Ηρακλείου, ο κ. Στρατάκης γνωρίζει από πρώτο χέρι τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι αγροτοκτηνοτρόφοι του νομού, στην προσπάθειά τους να αντέξουν την υψηλή φορολογία, που αγγίζει τα όρια εξόντωσης των αγροτών, αλλά και τον μεγάλο ανταγωνισμό στα προϊόντα.

Ο κ. Στρατάκης μίλησε για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι το πρώτο κόμμα στην Κρήτη με το νομό Ηρακλείου να σαρώνει στις εκλογές της Κυριακής, ενώ αναφέρθηκε αναλυτικά στην αναγέννηση της γεωργίας και την κτηνοτροφίας, με την στήριξη των αγροτών και κτηνοτρόφων της χώρας μας.

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη συνέχεια της ημέρας θα επισκεφτεί τα χωριά Μάραθος, Δαμάστα, Γωνιές, Καμαριώτη, Αηδονοχώρι και τέλος τον Κρουσώνα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ