Θερμή υποδοχή για τον Νίκο Τζώρτζογλου σε Πατέλες και Αλικαρνασσό

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Σε συνοικίες ζωντανές και δημιουργικές με ανθρώπους του μόχθου και της προκοπής περιόδευσε χθες το βράδυ ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Τζώρτζογλου.

Ήταν πραγματικά ξεχωριστός ο τρόπος που υποδέχθηκαν τον υποψήφιο οι κάτοικοι στις Πατέλες και στην Αλικαρνασό με πολύ θέρμη, χαμόγελα αλλά και πολλές ευχές για το νέο βήμα του στην πολιτική.

Στα καφενεία των Πατελών ο Νίκος Τζώρτζογλου βρήκε παλιούς φίλους και γνωστούς από την αθλητική αλλά και την επιχειρηματική του δραστηριότητα και συζήτησε μαζί τους τα θέματα που τους απασχολούν. 

Το κλίμα στην Αλικαρνασό ήταν ευχάριστο αλλά και φορτισμένο συγκινησιακά καθώς η συνοικία κατοικείται στη μεγάλη πλειοψηφία της από Μικρασιάτες και δέχθηκαν το Νίκο Τζώρτζογλου, που και ο ίδιος έχει Μικρασιάτικη καταγωγή, ως έναν εκλεκτό προσκεκλημένο τους.

Ο ίδιος μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας δήλωσε: “Απόψε συγκινήθηκα από τον τρόπο που με υποδέχθηκε ο κόσμος. Είναι κάτι που συμβαίνει σε όλες μου τις περιοδείες και μου δίνει δύναμη για τη συνέχεια αλλά και δικαιώνει την επιλογή να είμαι υποψήφιος”.

Related Articles