Σε λαχαναγορά και ΒΙΠΕ ο Μανόλης Αλιφιεράκης

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους στην Κεντρική Λαχαναγορά Ηρακλείου επισκέφθηκε νωρίς το πρωί ο Υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Μανώλης Αλιφιεράκης, και συζήτησε μαζί τους τις συνθήκες εντατικής δουλειάς τους, σ’ έναν χώρο που λειτουργεί από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον άκουσε τα αιτήματά τους και δέχθηκε τις ευχές τους για επιτυχή ολοκλήρωση του προεκλογικού του αγώνα, καθώς, όπως είπαν, ο Μανώλης Αλιφιεράκης είναι ένας άνθρωπος της δουλειάς που αναγνωρίζει τον μόχθο των ανθρώπων για την καθημερινή επιβίωση.

Στη συνέχεια ο Μανώλης Αλιφιεράκης βρέθηκε στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου και συναντήθηκε με επιχειρηματίες και εργαζόμενους σε μεγάλες επιχειρήσεις, τονίζοντας πόσο αναγκαία είναι η στήριξη της επιχειρηματικότητας για την πρόοδο του τόπου και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας σε ένα περιβάλλον υγιούς ανάπτυξης.

Αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας ο ίδιος, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για μείωση προκαταβολής φόρου στο 50% για φυσικά πρόσωπα και προσωπικές επιχειρήσεις σε 2 δόσεις (2020-2021) και στο 80% για νομικά πρόσωπα, η σταδιακή μείωση του πρώτου κλιμακίου του φόρου εισοδήματος στο 20%, η κατάργηση εισφοράς αλληλεγγύης για εισόδημα έως €20.000 και μείωση συντελεστών για μεγαλύτερα εισοδήματα, καθώς και μείωση του ΕΝΦΙΑ μεσοσταθμικά κατά 30% το 2020 και 50% για τις χαμηλές και μεσαίες περιουσίες, θα δώσουν μεγάλη ανάσα σε εργαζόμενους, επαγγελματίες και επιχειρήσεις και πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...