Από στεριά και θάλασσα ψάχνουν την 60χρονη καθηγήτρια

Petite Perle 300×250

Silver alert έχει εκδοθεί για την εξαφάνιση της 60χρονης Αμερικανίδας καθηγήτριας Σούζαν Ίτον που εξαφανίστηκε την προηγούμενη Τρίτη από το Κολυμπάρι Χανίων.

Η 60χρονη Σούζαν Ίτον καθηγήτρια Αναπτυξιακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου της Δρέσδης, συμμετείχε σε εργασίες διεθνούς Συνεδρίου Βιολογίας που γίνονται στην Ορθόδοξη Ακαδημίας Κρήτης.

Την τελευταία φορά που την είδαν ήταν την Τετάρτη το απόγευμα όταν αναχώρησε από το δωμάτιο της στην ΟΑΚ για να πάει μια βόλτα, αφήνοντας ακόμα και το κινητό της τηλέφωνο .

Όταν οι υπόλοιποι σύνεδροι επέστρεψαν από ημερήσια εκδρομή που είχαν πραγματοποιήσει, διαπίστωσαν ότι η Σούζαν δεν επέβαιναν σε κανένα από τα πούλμαν των συνέδρων.

Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι Αρχές και τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή το πρωί, δύναμη της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κισσάμου, του Λιμενικού και της Αστυνομίας, αλλά και εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ψάχνουν από στεριά και θάλασσα ακόμα και με drone, την περιοχή γύρω από την Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης στο Κολυμπάρι, για τον εντοπισμό της 60χρονης Αμερικανίδας.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ