Το “ευχαριστώ” του Νίκου Τζώρτζογλου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με το δικό του … αθλητικό τρόπο κλείνει την προεκλογική περίοδο ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Τζώρτζογλου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει σε δήλωση του: “Ένας αγώνας όμορφος έφθασε στο τέλος του. Τον έζησα μαζί με συγγενείς, φίλους αλλά κυρίως με τους απλούς πολίτες, με τους οποίους γίναμε μια ομάδα. Λεπτό- λεπτό, μέρα – μέρα, σε ένα γεμάτο γήπεδο με πολλές συγκινήσεις ως το τελευταίο λεπτό. Σε ένα αγώνα που τελικά έληξε με μια νίκη και μας έδωσε το “εισιτήριο” για τον επόμενο αγώνα, αυτόν της Κυριακής. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς”.

Σε μια εξαιρετικά σύντομη προεκλογική περίοδο ο κ. Τζώρτζογλου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με χιλιάδες ανθρώπους, από πολλούς κοινωνικούς και επαγγελματικούς χώρους. Τους επισκέφθηκε στους χώρους εργασίας τους, σε χωριά, πλατείες καφενεία εκδηλώσεις κ.

Όπως ο ίδιος λέει : “Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Ένοιωσα την αγάπη, τη στήριξη, τη θετική ενέργεια του κόσμου. Έμαθα πολλά και είχα την ευκαιρία να ξαναδώ τον τόπο μου και τους ανθρώπους του με μια διαφορετική ματιά. Με πιο κατασταλαγμένη άποψη και με υπευθυνότητα αναλαμβάνω την ευθύνη που μου αναλογεί για να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο”.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...