Αγωνία για τον εντοπισμό της Αμερικανίδας Βιολόγου – Κορυφαία Αμερικανικά δίκτυα απασχολεί η εξαφάνισή της

Petite Perle 300×250

Για 4η ημέρα συνεχίστηκαν χθες οι έρευνες για τον εντοπισμό της διακεκριμένης Αμερικανίδας μοριακής βιολόγου Suzanne Eaton, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης από τις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, στο Κολυμπάρι, όπου συμμετείχε στις εργασίες διεθνούς συνεδρίου Βιολογίας.

Η υπόθεση της εξαφάνισης της «Sue» απασχολεί και κορυφαία Αμερικανικά ειδησεογραφικά δίκτυα και πρακτορεία,όπως το AssosiatedPres The Washington Post, New York Times, ABC News, τα οποία έχουν αναφερθεί στις έρευνες που διεξάγονται στην Κρήτη για τον εντοπισμό της.

Στην Κρήτη ταξίδεψαν ο σύζυγος, Antony Hyman, διακεκριμένος Βρετανός επιστήμονας με πολλές βραβεύσεις, και τα δύο παιδιά της 60χρονης αλλά και άλλοι συγγενείς (η αδερφή της, ο γαμπρός της και τα δύο ανίψια της) προκειμένου να συνδράμουν στις έρευνες ενώ έχει δημιουργηθεί ειδική σελίδα για την αναζήτησή της στο Facebook.

Στην εξαφάνισή της αναφέρεται εκτενώς και μεγάλο δίκτυο αναζήτησης αγνοουμένων missing pieces network. Όπως έχει ήδη γνωστοποιηθεί συγγενείς και φίλοι της αγνοούμενης δίνουν αμοιβή 50.000 ευρώ σε όποιον δώσει πληροφορίες για την 60χρονη επιστήμονα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ