500.000 ευρώ για νέα έργα σε αθλητικές εγκαταστάσεις στο Δήμο Μαλεβιζίου

Petite Perle 300×250

Μια ακόμα χρηματοδότηση ποσού 501.700 ευρώ από το πρόγραμμα Φιλόδημος του Υπουργείου Εσωτερικών πέτυχε η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, με στόχο τη συντήρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

Ειδικότερα, πρόκειται για εργασίες τοποθέτησης συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Κρουσώνα προϋπολογισμού 207.700 ευρώ και για την κατασκευή αποδυτηρίων στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Τυλίσου προϋπολογισμού 294.000 ευρώ.

Με τα έργα αυτά αναβαθμίζονται δυο γήπεδα που φιλοξενούν ομάδες του Μαλεβιζίου με σημαντική ποδοσφαιρική παρουσία, αλλά και ακαδημίες παιδιών στις οποίες συμμετέχουν πολλές δεκάδες νέων αθλητών του Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του ευχαρίστησε τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη, τονίζοντας: «Στο Δήμο μας, η προσπάθεια αναβάθμισης κάθε αθλητικού χώρου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Βελτιώνουμε τις υποδομές μας, ενισχύουμε τις προσπάθειες που καταβάλλονται από τους ανθρώπους του αθλητισμού και δίνουμε κίνητρα σε ακόμα περισσότερους νέους της περιοχής μας να μυηθούν στο πνεύμα του ευ αγωνίζεσθαι. Θα ήθελα με την ευκαιρία να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς, για το πολύ καλό αποτέλεσμα και σε αυτή την περίπτωση».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ