Μάγεψε” & “δίδαξε” ο κύριος ΚοΚοδούλης στον Άγιο Βασίλειο Πεδιάδας

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε εχθές Τετάρτη 10 Ιουλίου στον Άγιο Βασίλειο Πεδιάδος η θεατρική παράσταση “Ο Κύριος ΚοΚοδούλης μαθαίνει για την κυκλοφοριακή αγωγή” της συγγραφέως Έλενας Δοριάκη.

Οι μικροί ηθοποιοί μας, δίδαξαν σε μικρούς και μεγάλους τους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας επιχειρώντας μέσα από το ρόλο τους να συνειδητοποιήσουμε τους κινδύνους που διατρέχουμε καθημερινά ως χρήστες των οδών, να κυκλοφορούμε σωστά στους δρόμους και να ακολουθούμε τους κανόνες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, να κάνουμε ασφαλείς επιλογές κατά τις μετακινήσεις μας είτε ως πεζοί είτε ως επιβάτες οχήματος.

Τα σωματεία μας θα ήθελαν να συγχαρούν την Πρόεδρο κ. Πόπη Αντωνιδάκη και τα μέλη του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Βασίλειου για την ευαισθησία που επιδεικνύουν σε τέτοιου είδους δράσεις που σκοπό έχουν να γαλουχήσουν τη νέα γενιά στους σωστούς τρόπους συμπεριφοράς.  

Η συγκεκριμένη θεατρική παράσταση θα προβληθεί ξανά την Πέμπτη 1 Αυγούστου στην Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της έκθεσης Κρητικών προϊόντων οικοτεχνίας – χειροτεχνίας που θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Γυναικών επιχειρηματιών Κρήτης, ενώ ανάλογο ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από τα δ.δ. Ελιάς και Κουνάβων για τις αρχές Σεπτεμβρίου.

Διοργανωτές :

Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Περιφέρειας Κρήτης

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών / Τ.Δ. Ηρακλείου

Σύλλογος Πολιτικών Υπαλλήλων Κρήτης του Υ.Δ.Τ. Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας «Ο ΤΑΛΩΣ» .

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...