Σε 10 μέρες η αποκατάσταση από τη ΔΕΥΑΜ των τομών στο δρόμο του Καβροχωρίου

Petite Perle 300×250

Σε διάστημα δέκα ημερών εκτιμά ο αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Ντουλάκης πως θα αποκατασταθεί ο δρόμος στα σημεία όπου έγιναν τομές από την υπηρεσία του για να αντικατασταθεί το δίκτυο στο Καβροχώρι.

Κάτοικοι της περιοχής διαμαρτύρονται καθώς βλέπουν ο καιρός να περνά και ο δρόμος, κι ειδικότερα η οδός Αντιγόνης, να μοιάζει βομβαρδισμένο τοπίο μετά τα έργα που εκτελέστηκαν πριν τις εκλογές.

Όπως φαίνεται και στο φωτογραφικό υλικό που απέστειλαν στη «Φωνή του Μαλεβιζίου», οι τομές έχουν καλυφθεί πρόχειρα από χώμα που με τη ζέστη σηκώνει σκόνη ενώ δημιουργεί και κινδύνους για τους οδηγούς.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ Ντουλάκη μας εξήγησε πως έχουν δίκιο οι κάτοικοι να γκρινιάζουν όμως δεν μπορούσαν άμεσα, μετά την αντικατάσταση του δικτύου, να καλύψουν τις τομές. Πέρα από τις εκλογές που μεσολάβησαν έπρεπε να δοκιμαστεί το νέο δίκτυο σε συνθήκες πίεσης και να βεβαιωθούν πως δεν υπάρχουν διαρροές.

Προχωρήσαμε σ' ένα έργο που χρειαζόταν η περιοχή καθώς επί 40 χρόνια διατηρούσε ένα δίκτυο με σιδεροσωλήνες με τακτικά προβλήματα διαρροών και αναγκαστικές διακοπές νερού κάθε δύο ημέρες, μας είπε ο κ Ντουλάκης και πρόσθεσε πως αντικαταστάθηκε το δίκτυο σε ένα μήκος 1500 μέτρων, με ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου.

Κίνδυνος το γεφυράκι

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής ο δρόμος για τον οποίο διαμαρτύρονται παρουσιάζει αρκετή κίνηση καθημερινά ενώ ζητούν από το δήμο να μεριμνήσει και για ένα αφύλακτο γεφυράκι στο ποτάμι , αριστερά όπως στρίβουμε για το Καβροχώρι. Όπως λένε δεν διαθέτει προστατευτικά και διέρχονται απ αυτό πολλοί οδηγοί, ίσως και περισσότεροι από εκείνους που επιλέγουν τον κεντρικό του Καβροχωρίου, πράγμα που ενέχει κινδύνους

Ε.Β

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ