Αμείωτες οι έρευνες για τον δολοφόνο της Suzanne Eaton – Στο επίκεντρο διεθνών μέσων ενημέρωσης η Κρήτη

Petite Perle 300×250

Στο επίκεντρο διεθνών μέσων ενημέρωσης βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Κρήτη, για την δολοφονία της γνωστής Αμερικανίδας Βιολόγου Suzanne Eaton.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η οικογένεια της Eaton, η οποία παρέμενε στο νησί και παρακολουθούσε από κοντά τις εξελίξεις, αναχώρησε σήμερα το πρωί, δηλώνοντας την εμπιστοσύνη τους στην ΕΛ.ΑΣ, η οποία τους πρότεινε να οριστεί τεχνικός πραγματογνώμονας εκ μέρους τους.

Οι Αρχές κυριολεκτικά σαρώνουν την ευρύτερη περιοχή όπου βρέθηκε η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας, ενώ παράλληλα έχουν προσαχθεί τουλάχιστον δέκα άτομα, των οποίων ελέγχουν τα αυτοκίνητα, τα κινητά τους τηλέφωνα και εξετάζουν αν φέρουν ίχνη τραύματος, γρατζουνιές ή μώλωπες σε κάποιο σημείο του σώματος τους.
Ταυτόχρονα ελέγχονται όλα τα τηλεφωνήματα που έγιναν από την περιοχή της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης και σε ακτίνα 10 χιλιομέτρων, απ' όπου ενδεχομένως να προκύψουν κάποια στοιχεία.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων, τα πρώτα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια αναμένονται από μέρα σε μέρα, καθώς δόθηκε προτεραιότητα στην σοβαρή αυτή υπόθεση, όμως η εξέτασή τους έχει σοβαρό βαθμό δυσκολίας, καθώς το πτώμα της 60χρονης ήταν σε κατάσταση σήψης, όταν εντοπίστηκε.

Η Αστυνομία έχει θέσει σε απόλυτη προτεραιότητα την εξιχνίαση της υπόθεσης γιατί αφενός πρέπει να τιμωρηθεί ο ένοχος και η οικογένεια της βιολόγου να πάρει τις απαντήσεις που δικαιούται, αφετέρου γιατί ένα τέτοιο έγκλημα σπιλώνει το νησί και ο δράστης ή οι δράστες, απ' ό,τι μέχρι στιγμής φαίνεται ήταν αδίστακτοι και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κυκλοφορούν ελεύθεροι.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ