Δραματικές οι τελευταίες ώρες της άτυχης βιολόγου – Τί ομολόγησε ο 27χρονος

Τελευταία Ενημέρωση:

Σοκάρουν ακόμα και τους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες, τα όσα ομολόγησε ο 27χρονος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός Κρητικός, ανέφερε χαρακτηριστικά πως την χτύπησε με το αυτοκίνητο δύο τρεις φορές, “πάνω κάτω”, στην άκρη του δρόμου που την είδε, την έβαλε στο πορτ – παγκάζ του οχήματός του και όταν αυτή άρχισε να χτυπάει, σταμάτησε και της έριξε μερικές μαχαιριές για να την “εξουδετερώσει”. Όπως είπε, όταν η επιστήμονας συνέχισε και πάλι να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, την έπνιξε με τα χέρια του!

Ο 27χρονος παραδέχτηκε ότι είναι ηδονοβλεψίας, ενώ φαίρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών και με βάση τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές, ήξερε πολύ καλά το περίφημο τούνελ μέσα στο οποίο εντοπίστηκε η σορός της άτυχης γυναίκας, καθώς είχε αναρτήσει και σχετικό βίντεο στο YouTube!

Υπενθυμίζεται ότι η προσαγωγή του 27χρονου έγινε νωρίς το απόγευμα, μετά από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση, η οποία έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της διεθνούς κοινότητας! 

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...