Σημαντική ημερίδα για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Στην αίθουσα του στην πλατεία του χωριού ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ροδιάς πραγματοποίησε ημερίδα με θέμα την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Το ενδιαφέρον από γονείς και παιδιά ήταν μεγάλο και οι αξιωματικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που ήρθαν από την Αθήνα έκαναν μια λεπτομερέστατη ανάλυση και απάντησαν στις ερωτήσεις που τους έθεσαν οι παρευρισκόμενοι.

Χρησιμοποίησαν σλάιντς και βίντεο για να αποδείξουν κυρίως στα παιδιά πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν αλλά και να κατανοήσουν τους τρόπους προφύλαξης από το σερφάρισμα στο μαγικό κόσμο στο διαδικτύου. Λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπήρξε αποφασίστηκε να γίνει το Φθινόπωρο ακόμη μία παρουσίαση ειδικά για τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Ροδιάς.

Ο Σύλλογος Γονέων  Κηδεμόνων ευχαριστεί  τις αξιωματικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και όσους παρευρέθηκαν σε αυτή τη σημαντική ημερίδα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...