10ος στην Ευρώπη με την σκυταλοδρομία 4Χ100 στη Σουηδία ο αθλητής του ΟΦΗ, Γιάννης Κόκκινος

Petite Perle 300×250

Μια σπουδαία εμπειρία παρακαταθήκη για το μέλλον, ήταν για τον αθλητή του ΟΦΗ Γιάννη Κόκκινο, η συμμετοχή του, στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Κ23, που έγινε στο Γκέφλε της Σουηδίας.

Ο σπρίντερ του ΟΦΗ (δεύτερος στην Ελλάδα στην ηλικία του, στα 200 μέτρα και τρίτος στα 100 μέτρα στο τελευταίο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στη Λάρισα), ήταν μέλος της σκυταλοδρομίας της Εθνικής ομάδας 4Χ100, η οποία κατέλαβε την 10η θέση με χρόνο 40.38 και πραγματοποίησαν μια καλή παρουσία στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα, όπου ο ανταγωνισμός ήταν υψηλός.

Για τον αθλητή του ΟΦΗ, ήταν το πρώτο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα και η εμφάνιση του, ήταν αρκετά καλή. Πάνω από όλα όμως ήταν μια μεγάλη εμπειρία. Εκπροσώπησε επάξια τον ΟΦΗ και την Εθνική ομάδα στους αγώνες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με ανακοίνωση του, συγχαίρει τον Γιάννη Κόκκινο και όλα τα μέλη της Εθνικής ομάδας που συμμετείχαν στους αγώνες. «Στον αθλητή μας, ευχόμαστε να μπορέσει να εκπροσωπήσει ξανά τον ΟΦΗ και την Εθνική ομάδα, σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση», αναφέρει η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Στην φωτογραφία, ο Γιάννης Κόκκινος (τρίτος απο αριστερά), με τους συναθλητές του στην σκυταλοδρομία 4Χ100.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ