Suzanne Eaton: Νέα σοκαριστικά στοιχεία – Ο 27χρονος δράστης τη βίασε και την πέταξε στη σπηλιά (video)

Petite Perle 300×250

Οπως αποκάλυψε η ηγεσία της τοπικής ΕΛ.ΑΣ., στις ανακοινώσεις της που βρίσκονται σε εξέλιξη, ο 27χρονος αγρότης και καθ' ομολογίαν δολοφόνος φέρεται να βίασε την Αμερικανίδα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής, Νίκος Λαγουδάκης κατά τη νεκροψία διαπιστώθηκε πως η σορός της 60χρονης Αμερικανίδας έφερε σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης ενώ διαπιστώθηκε πως πρόκειται για βίαιη εγκληματική ενέργεια.

Οπως αποκαλύφθηκε, ο 27χρονος δράστης βίασε την 60χρονη γυναίκα στη σπηλιά που εντοπίστηκε νεκρή.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος καθ'ομολογία δράστης, το μεσημέρι της 2ης Ιουλίου, συνάντησε την 60χρονη πεζή κοντά στο Μνημείο Ευελπίδων στο Κολυμπάρι, τη χτύπησε με το αυτοκίνητο για να την ακινητοποιήσει, την άφησε αναίσθητη, στη συνέχεια την έβαλε στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου του και την μετέφερε στη σπηλιά στο Μάλεμε όπου και την βίασε.

Ο χρόνος θανάτου της άτυχης γυναίκας προσδιορίστηκε ως το μεσημέρι της 2ης Ιουλίου και το κίνητρο της δολοφονίας ήταν σεξουαλικό.

Πώς έφτασε στα ίχνη του δράστη η ΕΛ.ΑΣ
Οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Suzanne Eaton και τη σύλληψη του 27χρονου.

Οι εικόνες από κάμερα ασφαλείας που «έπιασε» το αυτοκίνητο του 27χρονου να κινείται στην περιοχή όπου βρέθηκε το άψυχο σώμα της Suzanne Eaton φαίνεται πως ήταν το «κλειδί» που «ξεκλείδωσε» τις έρευνες και οδήγησε τις αρχές στη σύλληψη του δράστη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αναφέρει το Cretalive.

Αυτό σε συνδυασμό με μία εμπιστευτική πληροφορία που αφορά σε κάποιο περιστατικό του παρελθόντος, το οποίο όμως δεν καταγγέλθηκε ποτέ στην αστυνομία αλλά ανασύρθηκε τώρα στην επιφάνεια, δρομολόγησε τις εξελίξεις.



https://www.in.gr/

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ