Με τα χρώματα της Εθνικής στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing η Μαρίνα Πετούση!

Petite Perle 300×250

Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει και ο λόγος για την 13χρονη Μαρίνα Πετούση, που όπως φαίνεται ακολουθεί πιστά τις κλίσεις των γονιών της Γιώργου και Ζωή Πετούση.

Η Μαρίνα Πετούση από το Γάζι, αν και μικρή σε ηλικία, είναι η πρώτη 13χρονη κρητικιά αθλήτρια που θα λάβει μέρος σε επίσημη παγκόσμια διοργάνωση υπό την αιγίδα της WAKO και θα κάνει την πρώτη της εμφάνιση ως μέλος της εθνικής ομάδας kick boxing στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Τέτοιου είδους πρωταθλήματα, έχουν ρόλο υψίστης σημασίας, καθώς δίνεται η ευκαιρία στους αθλητές να ανταγωνιστούν πρωταθλητές από όλο τον κόσμο κερδίζοντας ανεκτίμητες εμπειρίες πολύ χρήσιμες για το μέλλον.

Το ταλέντο της Μαρίνας Πετούση φάνηκε από την από την πρώτη της κιόλας συμμετοχή σε επίσημο πρωτάθλημα, αφού κατάφερε να φύγει με διπλή διάκριση, αφήνοντας πίσω της μίλια μακριά άλλες αθλήτριες με περισσότερη εμπειρία στον χώρο.
Για όλα αυτά βέβαια συνέβαλε ο προπονητής της και προπονητής του πατέρα της Γιώργου, Γιάννης Γεροντής.

Οι Gerontis Fighters θα συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing εκτός της δικιάς μας Μαρίνας και με τον Γιάννη Λιαπάκη, που έχει παρουσιάσει σημαντικά δείγματα εξέλιξης στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιάννης Λιαπάκης είναι ένας μάχιμος και πάντα σε εγρήγορση, προπονείται ανελλιπώς σύμφωνα με το πρόγραμμα, ώστε να βρίσκεται σε άριστη φυσική κατάσταση πριν την έναρξη των αγώνων. Θα είναι η πρώτη του συμμετοχή με την εθνική ομάδα και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την χώρα μας.

Μόνο επιτυχίες έχει άλλωστε να μας αναδείξει ο Σύλλογος πολεμικών τεχνών "Gerontis Fighters", αφού το όνομά του είναι γνωστό σε όλο του Μαλεβίζι από τους Μαλεβιζιώτες αθλητές Αλεξάνδρα Μυλωνά, Γιώργο Πετούση και Δημήτρη Κουτάντο που πριν λίγους μήνες έφεραν τα μετάλλια στην πόλη του Γαζίου από το Ρίμινι της Ιταλίας.

Έτσι και τώρα το Μαλεβίζι περιμένει να πανηγυρίσει για ακόμη μία φορά για την επιτυχία των αθλητών που για πρώτη φορά φορούν το εθνόσημο της χώρας μας, κάνοντας το όνειρό τους και το δικό μας πραγματικότητα.
Καλή επιτυχία!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ