Επιστροφή Κώστα Κουντούρη στον Αλμυρό

Petite Perle 300×250

Μετά από ένα χρόνο ο Κώστας Κουντούρης επιστρέφει στην ομάδα ως υπεύθυνος των ακαδημιών μας ασπαζόμενος το όραμα των διοικούντων για την δημιουργία μιας ακαδημίας πρότυπο με έμφαση στην σωστή αθλητική και κοινωνική διαπαιδαγώγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών μας.

Ο Κώστας Κουντούρης, απόφοιτος ΤΕΦΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, έχει δουλέψει στα Μάλλια-ΠΑΝΟΜ, στο Αθλόπολις, στον Αλμυρό (ακαδημίες, Νέοι αλλά και στη μεγάλη ομάδα), στον Ηρόδοτο (υπεύθυνος οργάνωσης στις ακαδημίες, μέλος του τεχνικού team της ΠΑΕ και της Κ19), οργανώνει καλοκαιρινά camps και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και επιστημονικές ημερίδες σχετικά με την προπονητική και την διαπαιδαγώγηση των νεαρών αθλητών.

Εντός των επομένων ημερών ο Κώστας Κουντούρης θα παρουσιάσει αναλυτικά στο Δ.Σ. το πλήρες προπονητικό πρόγραμμα καθώς και το πλάνο πάνω στο οποίο θα πορευτούν οι ακαδημίες τον επόμενο χρόνο, ενώ θα πλαισιωθεί σύντομα από ικανότατους συνεργάτες.

Το Δ.Σ και όλη η οικογένεια της ομάδας εύχονται στον Κώστα καλή επιτυχία στο έργο του.

*Στη φωτογραφία ο Υπεύθυνος Ακαδημιών και μέλος του Δ.Σ. του Αλμυρού Πολύδωρος Σταματάκης (δεξιά) επισημοποιεί την επιστροφή του Κώστα Κουντούρη στον Αλμυρό.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ