Συνδύασε νίκη (1-0) με καλό ποδόσφαιρο ο ΟΦΗ κόντρα στην Άντερλεχτ

Petite Perle 300×250

Παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, με δεδομένο ότι ακόμα συνεχίζεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ο ΟΦΗ νίκησε 1-0 την Άντερλεχτ μέσα στις Βρυξέλλες με σκόρερ τον Βαγιεμπά Σακόρ, στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Η ομάδα του Ηρακλείου μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πίεσε την Άντερλεχτ από τα πρώτα λεπτά. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Σάσι σκόραρε, μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, αλλά ο διαιτητής δε μέτρησε το γκολ ως οφσάιντ.

Στο 20' ο Φερέιρα έδωσε τη μπάλα στο Ναμπί, με τον Άγγλο να σουτάρει από το ύψος της περιοχής και τον Μπεκς να μαζεύει. Στο 37' η Άντερλεχτ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο παιχνίδι, με τον Ελ Χατζ ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Σωτηρίου, πλάσαρε σωστά, αλλά πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή είδε τον Κοροβέση να διώχνει σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Σακόρ με εύστοχο πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, δίνοντας το προβάδισμα στον ΟΦΗ με 1-0.

Στο 55' ο Κουμς νίκησε τον Σωτηρίου, αλλά το γκολ δε μέτρησε ως οφσάιντ. Στο 88' ο ΟΦΗ είχε μια ακόμα καλή στιγμή με τον Μάνο να σουτάρει και τον Μπεκς να απομακρύνει σε κόρνερ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σαμίρ Ναμπί σούταρε άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Κοροβέσης, Γιαννούλης, Νάστος, Μπράουν, Μεγιάδο, Σακόρ, Φερέιρα, Ναμπί, Σεμέντο, Σασί

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Δερμιτζάκης, Μάνος, Νέιρα, Μαρινάκης, Σαμίρ Ναμπί, Περδίκης, Οικονόμου, Ντίνας, Μπολάκης, Νοικοκυράκης

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ