Στην ορκωμοσία των φοιτητών της Ιατρικής ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Τελευταία Ενημέρωση:

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στην ορκωμοσία των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής: «Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας ώστε να μείνετε στον τόπο μας»

Στην τελετή ορκωμοσίας των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης παρευρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 17 Ιουλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.


Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο υπαίθριο αμφιθέατρο της σχολής, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου, του Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη, του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Οδυσσέα Ζώρα, των καθηγητών της σχολής και πλήθους κόσμου.


Ο Δήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού συνεχάρη όλους τους φοιτητές αλλά και τις οικογένειές τους, τόνισε μεταξύ άλλων: «Πρέπει να είστε υπερήφανοι που αποφοιτήσατε από μια εκ των κορυφαίων ιατρικών σχολών της Ελλάδος, ίσως την κορυφαία. Εμείς από την πλευρά μας, θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα σας επιτρέψουν να παραμείνετε και να εργαστείτε δημιουργικά, εδώ, στον τόπο μας».

Πριν την τελετή, μια ιδιαίτερη ομιλία, διανθισμένη με τραγούδια, απηύθυνε στους παρευρισκομένους και κυρίως στους φοιτητές, ο Λουδοβίκος των Ανωγείων.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...