Συγχαρητήρια ΠΣΑΤ σε Λ. Αυγενάκη και Γ. Μαυρωτά

Petite Perle 300×250

Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΤ τόσο στον νέο υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, όσο και στον νέο γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά.

Η επιστολή του ΠΣΑΤ προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αναφέρει: «Κύριε Υπουργέ, το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), θέλει να σας συγχαρεί θερμά για την ανάληψη των καθηκόντων του Υφυπουργού Αθλητισμού και να σας ευχηθεί καλή επιτυχία στο έργο σας. Επειδή ο αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό και μέσο διαπαιδαγώγησης της νεολαίας και επειδή ο ΠΣΑΤ «αποτελεί συντελεστή και παράγοντα προβολής, διάδοσης και ανάπτυξης του Ελληνικού Αθλητισμού», (νόμος 2725/1999), θα στηρίξει κάθε σας προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση. Κύριε Υπουργέ, μαζί με τις ευχές μας για καλή επιτυχία στο έργο σας, θα θέλαμε το Δ.Σ. του Συνδέσμου να έχει μια συνάντηση μαζί σας, προκειμένου να ανταλλάξουμε απόψεις για θέματα κοινού ενδιαφέροντος».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΣΑΤ έστειλε την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή στο νέο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά: «Αγαπητέ Γιώργο, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου με μεγάλη χαρά υποδέχθηκε την είδηση ότι αναλαμβάνεις νέος Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και θέλει να σε συγχαρεί θερμά για τα νέα σου καθήκοντα. Η δεδομένη αγάπη σου για τον αθλητισμό, η μεγάλη εμπειρία και η σπουδαία καριέρα σου στις πισίνες, αποτελούν εχέγγυα της μεγάλης επιτυχία που πιστεύουμε ότι θα έχεις και στη θέση του Γενικού Γραμματέα. Οι σχέσεις σου με τους αθλητικούς συντάκτες ήταν πάντα εξαιρετικές, όπως φάνηκε και πριν από λίγες ημέρες, όταν έλαβες πρόσκληση για να μιλήσεις στο Διεθνές Σχολείο Αθλητισμού στην Αρχαία Ολυμπία που διοργάνωσε ο ΠΣΑΤ. Θέλουμε να επισημάνουμε ότι ο ΠΣΑΤ θα είναι πάντα στο πλευρό σου σε κάθε προσπάθεια για το καλό του ελληνικού αθλητισμού και επιθυμούμε μία συνάντηση μαζί σου, προκειμένου να σου δηλώσουμε και από κοντά τα θερμά μας συγχαρητήρια».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ