“Επιχείρηση σκούπα” στη Δημοτική πλαζ Καρτερού

Τελευταία Ενημέρωση:

Στην Δημοτική Πλαζ Καρτερού «ΑΚΤΗ» θα διεξαχθεί το 9ο Κυνήγι Θησαυρού Παραλίας με τίτλο «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΚΟΥΠΑ» από την διοργανώτρια ομάδα «Μωροτζίνιους» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης (Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου) και υπό την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου και της ΔΗ.Κ.Ε.Η.

Το παιχνίδι που έχει γίνει πλέον θεσμός για το Ηράκλειο θα ξεκινήσει την Κυριακή 21 Ιουλίου στις 13:00 το μεσημέρι και οι εκατοντάδες «κυνηγοί» του θησαυρού καλούνται να λάβουν έγκαιρα τις θέσεις τους στην παραλία του Καρτερού.

Παιχνίδια, γρίφοι, πλούσια δώρα και ατέλειωτη διασκέδαση υπόσχονται οι διοργανωτές «Μωροτζίνιους» και καλούν όλον τον κόσμο, ακόμα και αυτούς που δεν έχουν παίξει ποτέ, να έρθουν για να γνωρίσουν από κοντά το Κυνήγι Θησαυρού Παραλίας με την ελπίδα να τους δώσει το ερέθισμα για μια μελλοντική συμμετοχή τους σε αυτό.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...