Φέσι σε τουριστικές επιχειρήσεις από το κλείσιμο τουριστικού πρακτορείου στο Ηράκλειο

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Πλήγμα σε μια δύσκολη φάση για τον κρητικό τουρισμό το κλείσιμο γνωστού τουριστικού πρακτορείου Κυπριακών συμφερόντων του οποίου όμως το κεντρικό κατάστημα λειτουργούσε στο Ηράκλειο στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης.

Η παύση λειτουργίας του αφήνει «φέσι» που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ προς ξενοδοχεία κι άλλους τουριστικούς επιχειρηματίες, με τις πληροφορίες ωστόσο της Φωνής του Μαλεβιζίου να λένε πως μεγάλο μέρος από το ποσό αυτό θα γίνει προσπάθεια να καλυφθεί από την εκποίηση σπιτιού και άλλων ακινήτων ιδιοκτησίας του στο Ηράκλειο, πράγμα ωστόσο που δεν αναμένεται να γίνει άμεσα.

Η ιστοσελίδα του πρακτορείου πάντως είναι εκτός λειτουργίας ενώ πληροφορίες που δημοσίευσε το money-tourism.gr λένε πως ήδη έχει ξεκινήσει δουλειά, εκκαθαριστής της εταιρίας, ο οποίος εντέλλεται να προχωρήσει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, ώστε να εισπραχθούν τυχόν οφειλόμενα ποσά από την εταιρία και να πληρωθούν οι υποχρεώσεις της και με εκποιήσεις περιουσιακών στοιχείων της ίδιας και των ιδιοκτητών της.

Το προσωπικό του γραφείου πάντως απολύθηκε και πληρώθηκε τα δεδουλευμένα του ενώ τα γαλλικά γραφεία με τα οποία συνεργαζόταν  μετακινήθηκαν σε άλλα πρακτορεία . Το δε ζευγάρι των Κύπριων ιδιοκτητών του μετακόμισε στην Κύπρο.

 

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...