Αυγενάκης στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

«Τα οφέλη της πολιτικής της Κυβέρνησης στον αγροκτηνοτροφικό τομέα θα είναι πολύ σύντομα ορατά»

Την Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου επισκέφθηκε χθες, Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος  έδωσε συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στους εξαιρετικούς εκθέτες.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ανέφερε:

  • «Βρίσκομαι σήμερα εδώ με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για την ζωντάνια, τον ενθουσιασμό αλλά και τα εξαιρετικά προϊόντα που έχουν την ευκαιρία να γευτούν οι επισκέπτες και τα υψηλής τεχνολογίας αγροτικά μηχανήματα που παρουσιάζουν οι εκθέτες».
  • «Η καρδιά της αγροτικής παραγωγής, των κηπευτικών και θερμοκηπιακών καλλιεργειών της Ελλάδας χτυπάει στην Κρήτη, με σημαντικά οικονομικά οφέλη. Τα Κρητικά προϊόντα, φημισμένα παγκοσμίως, αποτελούν σημείο αναφοράς για την ποιοτική υγεία και ποιοτική διατροφή.
  • «Η Κρήτη τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει έργο και πρωτοβουλίες για την εξωστρέφεια και την ανταγωνιστικότητα του αγροδιατροφικού προϊόντος. Σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να κινηθούμε από εδώ και στο εξής. Η Κυβέρνησή μας, δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη συνεργειών που θα αναμορφώσουν τον αγροδιατροφικό τομέα και παράλληλα θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα, και τη μετάβαση σε ένα πρότυπο αγροτικής επιχειρηματικότητας».
  • «Η καινοτομία και η δημιουργία αποτελούν κλειδιά σε αυτή την προσπάθεια. Ασφαλώς, δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στις εξαγωγές. Η εξάπλωση των αγροτικών μας προϊόντων όχι μόνο σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, είναι θεμέλιος λίθος για την οικονομία του τόπου».
  • «Είναι στο χέρι μας να φροντίσουμε η Κρήτη να γνωρίσει πραγματική αγροτική ανάπτυξη και να προσελκύσουμε την νέα γενιά αγροτών και παραγωγών, να τους κάνουμε να αγαπήσουν την Κρητική γη, να τους επιτρέψουμε να δημιουργήσουν, να παράξουν και να εξάγουν τα μοναδικά προϊόντα της γης μας».
  • «Η Κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός έχουν αυτόν ακριβώς το στόχο.  Έχουμε το σχέδιο, την θέληση και το όραμα. Θα τα καταφέρουμε και πολύ σύντομα τα οφέλη της πολιτικής μας θα είναι ορατά για τον καθένα και την καθεμιά».

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...