Τελευταία Ενημέρωση:

Φουντώνουν τα σενάρια, για το τι μέλλει γενέσθαι στην παράταξη “Νέοι Δρόμοι”, ειδικά στην περίπτωση που ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης παραιτηθεί και δεν ορκιστεί δημοτικός σύμβουλος.

Σε αυτή την περίπτωση τη θέση του καταλαμβάνει η πρώτη επιλαχούσα Ειρήνη Αστρινάκη και η δωδεκαμελής δημοτική ομάδα θα πρέπει να εκλέξει το νέο αρχηγό της.

Οι κακές γλώσσες λένε, ότι δύσκολα κάποιος από τους νυν δημοτικούς συμβούλους μπορεί να είναι κοινά αποδεκτός και να κρατήσει ενωμένη την παράταξη μετά και την ήττα στις εκλογές του Μαΐου.

Είναι κοινό μυστικό, ότι ο Κώστας Μαμουλάκης ήταν η κοινή συνισταμένη για όλες τις τάσεις και ακούγεται έντονα ότι κάποιοι μπορεί να ακολουθήσουν ακόμη και αυτόνομη πορεία από την 1η Σεπτεμβρίου.

Οι εξελίξεις αναμένονται με έντονο ενδιαφέρον, με τις πληροφορίες να αναφέρουν το νυν αντιδήμαρχο Θανάση Κύρκο να έχει το προβάδισμα, αν χρειαστεί να κινηθούν οι διαδικασίες διαδοχής.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...