Αθάνατος ο Νικόλαος Καβροχωριανός στη Μονή

Petite Perle 300×250

Με τιμές και σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε η επιμνημόσυνη δέηση για τον Ήρωα της Μονής, ανθυπασπιστή καταδρομέα Νικόλαο Καβροχωριανό, που έπεσε υπέρ πατρίδος μαχόμενος στην επιχείρηση "Νίκη" στα δραματικά γεγονότα της Κύπρου το 1974.

Η οικογένεια του Νίκου Καβροχωριανού, η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου, εκπρόσωποι αρχών και φορέων και πολλοί κάτοικοι του οικισμού, με σεβασμό και ταπεινότητα τίμησαν τη μνήμη του Ήρωα.

Σύντομο χαιρετισμό για το Δήμο Μαλεβιζίου απηύθυνε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού Μανώλης Παπαδομανωλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στον Ήρωα Νίκο Καβροχωριανό, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την Κοινότητα Μονής και τον Πολιτιστικό Σύλλογο που συμμετέχουν στη διατήρηση της μνήμης του Ήρωα, έτσι ώστε να μην ξεχαστεί.

Κατάθεση στεφάνου έκαναν για το Δήμο Μαλεβιζίου ο κ. Μανώλης Παπδομανωλάκης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, εκπρόσωπος του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη κ. Νίκος Χρονάκης, ο αστυνόμος Α΄ του Α.Τ. Μαλεβιζίου Αδαμάντιος Αντωνάκης, ο Σπύρος Καλλέργης εκπρόσωπος της παράταξης «Ενωμένο Μαλεβίζι», ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Μονής κ. Γιάννης Πατραμάνης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Μαρία Κουτεντάκη και η κ. Βασιλική Καβροχωριανού, εκπροσωπώντας την οικογένεια του Ήρωα.

Στη συνέχεια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, ενώ ακολούθησε πλούσιο κέρασμα από την οικογένεια του Νίκου Καβροχωριανού και το Δήμο Μαλεβιζίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ