Ζήτησε συγγνώμη ο πατέρας του 27χρονου δολοφόνου

Petite Perle 300×250

Μίλησε στο star και ζήτησε "συγγνώμη" για το έγκλημα

Έσπασε τη σιωπή του ο πατέρας του 27χρονου καθ' ομολογίαν δολοφόνου της βιολόγου Suzan Eaton, ζητώντας συγγνώμη για το τραγικό έγκλημα. Συντετριμμένος τόσο ο ίδιος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας, προσπαθούν να διαχειριστούν τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες.

Ζητάει να τιμωρηθεί ο καθ' ομολογίαν δολοφονός όπως ορίζει ο νόμος. «Ό,τι κάνει η δικαιοσύνη. Εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη», ενώ στη ερώτηση αν ζητάει «συγγνώμη» εκ μέρους του γιου του δήλωσε πως «ναι».

Η «συγγνώμη» του δράστη

Συγγνώμη ψέλλισε και ο27χρονος δράστης βγαίνοντας από το γραφείο της ανακρίτριας το μεσημέρι της Παρασκευής. Οδηγείται πλέον στις φυλακές της Τρίπολης. Στην απολογία του είπε με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε τη μοιραία μέρα. «Θόλωσα… Επηρεάστηκα από σκοτεινές δυνάμεις που με οδήγησαν σε κακές σκέψεις Όλα έγιναν μηχανικά. Πίστευα ότι θα συλληφθώ, ήξερα ότι θα βρουν τη γυναίκα στο σημείο που την πέταξα. Ήθελα όσες μέρες μου μένανε να είμαι με τη σύζυγο και τα παιδιά μου, γιατί ήξερα ότι δε θα τους ξαναέβλεπα» είπε. 

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ