Ιερά πανήγυρις Αγίου Παντελεήμονος – Κολυβά

Τελευταία Ενημέρωση:

Την 27η Ιουλίου Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Ενδόξου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος – Κολυβά Γαζίου

Το πρόγραμμα της εορτής έχει ως εξής:

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019, ώρα 7:30 μ.μ.: Θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός εσπερινός, προεξάρχοντος του Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτου Νικηφόρου Κουνάλη, Ιεροκήρυκος της Ιερά Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019, ώρα 7:00 π.μ.: Θα τελεστεί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πανοσιολογιοώτατου Αρχιμανδρίτου του Οικουμενικού Θρόνου, Μεθόδιου Βερνιδάκη, Πρωτοσύγγελλου της Ιερά Αρχιεπισκοπής Κρήτης. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα γίνει λιτάνευση της Ιεράς εικόνας και του Ιερού λειψάνου του Αγίου ενδόξου Παντελεήμονος του θαυματουργού.

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019, ώρα 7:30 μ.μ.: Θα τελεστεί εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας και ακολούθως η παράκληση του Αγίου Παντελεήμονος.

Μετά το πέρας του εσπερινού την Παρασκευή 26 Ιουλίου το βράδυ θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με το συγκρότημα του Αλέξανδρου Παπαδάκη. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις οικογένειες που σιτίζονται από την ενορία του Αγίου Παντελεήμονα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...