Ιερά Πανήγυρις Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος Φόδελε

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Το Σάββατο 27 Ιουλίου 2019 εορτή του Αγίου ενδόξου Μεγαλομάρτυρος και Ιαματικού Παντελεήμονος, πανηγυρίζει το Καθολικόν της ομωνύμου Ιεράς Μονής στο Φόδελε Μαλεβιζίου.

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019

Ώρα 7.30 μ.μ. Ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά Λιτής και Αρτοκλασίας χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ειρηναίου και εν συνεχεία η λιτάνευσις των Ιερών Λειψάνων του Αγίου ψαλλομένων των εγκωμίων αυτού.

Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Ώρα 7.00 π.μ. Ο Όρθρος, η ευλόγησις των άρτων και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου κ. Παντελεήμονος Μούγκουρου μετά το πέρας της οποίας θα τελεσθή η λιτάνευσις της Ιεράς Εικόνος και η Ακολουθία του Αγιασμού επί τη μνήμη του Αγίου.

Ώρα 7.00μ.μ. Ο Εσπερινός της αποδόσεως και το Μνημόσυνον των Κτητόρων και κεκοιμημένων αδελφών της Μονής προεξάρχοντος του Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτου του Οικουμενικού Θρόνου κ. Μεθοδίου Βερνιδάκη. Πρωτοσυγκέλλου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης.

Σημείωση: Την παραμονή της εορτής η Ιερά Μονή θα παραμείνει ανοικτή έως τις 1.30 τα μεσάνυκτα.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...