Νέα μεταγραφή ποιότητας με Γεράσιμο Αριστεινίδη η Δαμάστα

Petite Perle 300×250

Ένα από τα ποιοτικότερα αμυντικά χαφ του κρητικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, τον Γεράσιμο Αριστεινίδη, απέκτησε η Δαμάστα, πραγματοποιώντας άλλη μια προσθήκη ουσίας στο φετινό ρόστερ. 
Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής (γεν. 21 Φεβρουαρίου 1990) έχει παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και τον γνωρίζει πολύ καλά ο Μανόλης Σουτζής, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί τόσο στον Ερμή Ζωνιανών, όσο και στην Δόξα Γαλιάς κατά το παρελθόν.
Ο «Τζέρο» έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΑΟ Τυμπακίου και από εκεί πήρε μεταγραφή για τον Εργοτέλη, παίζοντας στην ομάδα Κ20 των «κιτρινόμαυρων». Στη συνέχεια έπαιξε για δύο χρόνια στην Χερσόνησο και το 2012 «μετακόμισε» στα Ζωνιανά, όπου αποτέλεσε βασικό στέλεχος στην πορεία προς την ιστορική άνοδο του Ερμή και την παρουσία του για πρώτη φορά στην Γ' Εθνική.


Στα Ζωνιανά είχε προπονητή τον Μανόλη Σουτζή, όπως τον είχε προπονητή και στην επόμενη ομάδα του, την Δόξα Γαλιάς, στην Α1 ΕΠΣΗ (2014-2016).
Από το 2016 έως το 2018 αγωνίστηκε με τη φανέλα της ΑΕ Μοιρών στην Α1 ΕΠΣΗ. Το καλοκαίρι του 2018 πήγε και πάλι στον Ερμή αλλά τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε στις Μοίρες, που ήταν και η τελευταία του ομάδα πριν τον αποκτήσει η Δαμάστα.
Στην φωτογραφία ο Γεράσιμος Αριστεινίδης με τον τεχνικό διευθυντή της Δαμάστας, Γιάννη Νικηφόρο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ