Το "πάλεψε" για μια ώρα ο ΟΦΗ κόντρα στον Άγιαξ

Petite Perle 300×250

Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με σκορ 6-2 από τον Άγιαξ στo Έπε, στο πλαίσιο του τέταρτου αγώνα προετοιμασίας που έδωσε η ομάδα σε Ολλανδία και Βέλγιο. 

"Βαριά" ήττα με σκορ 6-2 γνώρισε ο ΟΦΗ από τον Άγιαξ στο τέταρτο και πιο δυνατό φιλικό προετοιμασίας στο πλαίσιο του βασικού σταδίου προετοιμασίας που συνεχίζεται στην Ολλανδία. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα δέχθηκε έξι γκολ στο ματς που έγινε στην πόλη Έπε, η εικόνα που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σίμου ως το 60ο λεπτό (με το σκορ εκείνη τη στιγμή να είναι στο 2-2) ήταν εξαιρετική, δεδομένης της ισχυρής δυναμικότητας του αντιπάλου. Στο τελευταίο μισάωρο έγιναν αρκετές αλλαγές, οι οποίες σε συνδυασμό με την ποιότητα των παικτών του Άγιαξ αποτέλεσαν τον κύριο λόγο για τη διεύρυνση του σκορ.

Ο Άγιαξ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό με εύστοχο πλασέ του Χούντελαρ μέσα από την περιοχή. Δυο λεπτά αργότερα, μετά από ωραία ενέργεια του Ναμπί, ο Σεμέντο έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο πλασέ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του Ηρακλείου.

Στο 17ο λεπτό ο Ναμπί εκτέλεσε απευθείας φάουλ, όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοτάρσκι, ενώ δυο λεπτά αργότερα το σουτ του Σεμέντο κατέληξε άουτ. Στο 26' ο Άγιαξ πήρε και πάλι το προβάδισμα με τον Ντε Βιτ, ενώ στο 42ο λεπτό ο ΟΦΗ είχε μια ακόμα καλή στιγμή με τον Σεμέντο να δίνει στον Σασί, δίχως όμως ο Τυνήσιος φορ να βρίσκει δίχτυα, με τη μπάλα να περνά άουτ.

Στο 57ο λεπτό ο Τσιλιανίδης ισοφάρισε σε 2-2 για τον ΟΦΗ με προβολή μέσα από την περιοχή, μετά από σέντρα του Σεμέντο, όμως δυο λεπτά αργότερα ο Πιερ έκανε το 3-2 για τους γηπεδούχους, βάζοντας τους και πάλι μπροστά στο σκορ. Στο 62' ο Χούντελαρ έκανε το 4-2 για τον Άγιαξ, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς, ενώ στο 68' ο Ντε Βιτ με σουτ μέσα από την περιοχή ευστόχησε για το 5-2. Στο 80' ο Σένε με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Δερμιτζάκη, διαμορφώνοντας το τελικό 6-2 για τον Άγιαξ. 

ΟΦΗ (Γ. Σίμος): Σωτηρίου, Μπράουν, Γιαννούλης, Νάστος, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Σακόρ, Ναμπί, Τσιλιανίδης, Σεμέντο, Σασί. Επίσης αγωνίστηκαν οι: Δερμιτζάκης, Σουρνάκης, Περδίκης, Μαρινάκης, Μάνος, Νέιρα, Φερέιρα

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ