Κοσμοσυρροή στη Ροδιά για το Μπακαλόγατο (φωτ.+video)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Τεράστια επιτυχία γνώρισε η παράσταση Μπακαλόγατος που δόθηκε από τη θεατρική ομάδα του Συλλόγου Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Ανασεμιά) στο χώρο των αθλοπαιδιών του δημοτικού σχολείου.

Η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία των διοργανωτών αφού εκτός των κατοίκων από τη Ροδιά αρκετοί ήταν αυτοί που ήρθαν από την ευρύτερη περιοχή και το Ηράκλειο για να απολαύσουν  την παράσταση.

Όλοι οι πρωταγωνιστές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στο σανίδι και δικαιολογημένα στο τέλος απέσπασαν το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού ως επιστέγασμα της ομαδικής προσπάθειας που προηγήθηκε για το ανέβασμα του έργου.

Με κέφι, μεράκι και επίπονη προσπάθεια τα μέλη της θεατρικής ομάδας της Ανασεμιά κατάφεραν  και πάλι να φέρουν τη Ροδιά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όπως και στο διαγωνισμό με το σαπούνι.

Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια που καταβάλλουν και είμαστε σίγουροι ότι και στο άμεσο μέλλον θα μας χαρίσουν ανάλογες επιτυχείς εκδηλώσεις.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...