Το ταλέντο που έμεινε στάσιμο

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Του Αντώνη Στρατάκη

Όταν πιτσιρικάς ακόμα εμφανίστηκε στο ποδοσφαιρικό στερέωμα του νομού Ηρακλείου με τη φανέλα του ΑΟΤ ο Γεράσιμος Αριστεινίδης έδειξε στοιχεία που προδίκαζαν μια σπουδαία καριέρα σε υψηλό επίπεδο. Κάπου όμως στο δρόμου τα μισά χάθηκε και αντί να προοδεύσει και να παίξει σε υψηλό επίπεδο που στοιχημάτιζαν πολλοί ότι θα παίξει όσοι τον ήξεραν καλά, έμεινε στάσιμος.

Για τα δεδομένα του τοπικού και λίγο παραπάνω καλός ήταν αλλά του έλειψε αυτό που λέμε ποδοσφαιρικός εγωισμός για να δουλέψει και να φτάσει ψηλά.

Γιατί δυστυχώς το ταλέντο και τα προσόντα γενικότερα δεν σου εγγυώνται την εξέλιξη σου αν δεν βάλεις και ο ίδιος το χεράκι σου. Στη Δαμάστα τώρα με καλούς συμπαίκτες με προπονητή τον Μανώλη Σουτζή που τον ξέρει πολύ καλά μπορεί να κάνει αν το θελήσει ένα restart στην καριέρα του και έστω και με καθυστέρηση κάποιων χρόνων να δικαιώσει όσους πιστεύουν στο ταλέντο του.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...