Με επιτυχία η ημερίδα για τις πρώτες βοήθειες στη Ροδιά

Τελευταία Ενημέρωση:

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 24/7/2019 η 1η ημερίδα πρώτων βοηθειών από τον Ερυθρό Σταυρό, που διοργανώθηκε από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Ροδιάς, στην αίθουσα του Συλλόγου.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Ευχαριστούμε θερμά το σώμα Σαμαρειτών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Ηρακλείου Κρήτης και τον Κο Δουκιαντζάκη Νικόλαο. Μέσα από μία άριστη και απολύτως κατανοητή για τα παιδιά παρουσίαση ,όλοι οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν ενδελεχώς για τον τρόπο, πρωτίστως σκέψης και μετέπειτα δράσης, σε περίπτωση που χρειασθεί να παρέχουν πρώτες βοήθειες σε κάποιο συνάνθρωπο μας. Έμαθαν επίσης όλους τους αριθμούς κλήσης έκτακτης ανάγκης καθώς και τη λειτουργία του πανευρωπαϊκού αριθμού 112. Με το πέρας της εκδήλωσης αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν και άλλες τέτοιες παρουσιάσεις στα παιδιά του δημοτικού σχολείου κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου 2019-2020.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους παρευρισκομένους”.

Related Articles

Το fonimaleviziou.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στην επίσκεψη σας. Διαβάστε εδώ περισσότερα για την Πολιτική Απορρήτου Προσωπικών Δεδομένων Αποδέχομαι Περισσότερα...