Με μεγάλη επιτυχία η αποχαιρετιστήρια γιορτή του ΚΟΗ

Petite Perle 300×250

Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε την  Δευτέρα 22/07/2019   η ετήσια αποχαιρετιστήρια γιορτή του Κολυμβητικού Ομίλου Ηρακλείου με παρουσιάσεις όλων των τμημάτων του ομίλου  (ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΗΣ ) και βραβεύσεις των αθλητών, αθλητριών  του για τις επιτυχίες τους στη χρονιά που πέρασε.

Ο Σύλλογος αναφέρει: "Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χριστιανίδη  Κώστα για την βιντεοσκόπηση της γιορτής και τον κ. Τάκη Δρόσο για το φωτογραφικό υλικό καθώς  και  όλες τις τοπικές επιχειρήσεις που βοήθησαν προσφέροντας μας δώρα για την λαχειοφόρο αγορά, επίσης τις Μινωικές Γραμμές και την ΑΝΕΚ για την συνεργασία που είχαμε καθ' όλη  την διάρκεια της Χρονιάς . 

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Διευθυντή του ΕΑΚΗ κ. Σακαράκη Κων/νο,   τον πρόεδρο της  ΠΕΚΥΚ-Ρ  κ. Ανδρουλάκη Γιώργο και  όλους τους εργαζομένους του κολυμβητηρίου για την βοήθεια που μας προσέφεραν στη κολυμβητική χρονιά που πέρασε καθώς  και  όλους τους αθλητές-τριες και γονείς του Ομίλου για την παρουσία τους και την βοήθειά τους στη γιορτή μας και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι".

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ