Συνάντηση του νέου Δημάρχου Μινώα-Πεδιάδας Μανώλη Φραγκάκη με τη Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης

Petite Perle 300×250

Συνάντηση με τη Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κα Μαρία Κοζυράκη είχε σήμερα Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μινώα – Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης του, εν όψει και της επικείμενης ανάληψης των νέων καθηκόντων του, την 1η  Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Φραγκάκης  αναφέρθηκε στη σημασία του έργου των φορέων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης α' βαθμού και στις αρμοδιότητες των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, επισημαίνοντας την «ανάγκη στενής συνεργασίας της Πολιτείας – μέσω των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων – και των Δήμων, με σκοπό την επίτευξη βιώσιμων λύσεων και τη μείωση της γραφειοκρατικής αντίληψης».

Παράλληλα, ο νέος Δήμαρχος Μινώα -Πεδιάδας είχε την ευκαιρία να συζητήσει με την κα. Κοζυράκη θέματα που σχετίζονται με τη διαδικασία ελέγχου της νομιμότητας των αποφάσεων των ΟΤΑ όπως ισχύει πλέον με τον «Κλεισθένη», καθώς και ζητήματα που αφορούν την ορθολογική διαχείριση των υδάτινων πόρων, την προστασία του περιβάλλοντος και προώθηση του χωροταξικού-πολεοδομικού σχεδιασμού στο Δήμο Μινώα -Πεδιάδας.

Η Συντονίστρια ευχήθηκε στον κ. Φραγκάκη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα του ενώ και εκείνος από την πλευρά του τόνισε ότι θεωρεί δεδομένη την αγαστή συνεργασία μεταξύ του Δήμου Μινώα-Πεδιάδας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης προς όφελος αμφοτέρων των πλευρών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ